07 / 05 / 2024

Litvanyadaki NATO Generali Hans-Lothar Domröse

Litvanyadaki NATO Generali Hans-Lothar Domröse

NATO'nun Doğu Avrupa'da yazın 6 yeni komuta merkezi kuracağı ve merkezlerin bu sene içinde faaliyete geçmesinin beklendiği bildirildi. Polonya, Romanya ve Bulgaristan'da kurulacak.

NATO, büyükşehirlerde hayatın zorlaşacağını açıkladı: Küçük yerlerde yeni bir hayat kurun!

Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla büyükşehirlerde yaşamak şu an bile zorken, NATO dikkat çekici bir bilgi verdi ve nüfusu 600 bini geçen yerlerde yaşamanın zorlaşacağı açıklandı. Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Türk şirketinden dev hamle! NATO'nun ihalesini aldı

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ, Türk savunma sanayisinin yazılım alanındaki en önemli ihracat başarısında birini gerçekleştirdi. İşte tüm detaylar...

Yeni asgari ücretin maaşlara yansıtılmasını sağlayacak değişiklik yapıldı

Asgari ücrete ek zam konusunda yapılan çalışmalarda sona gelindi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu belirlenen rakamı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletti. NATO toplantısından dönen Erdoğan, milyonlarca işçinin beklediği haberi bugün duyuracak.

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bozdağ peş peşe o şartı net açıkladı: İşi düşen herkes geliyor evet demeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Adalaet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye'nin İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girmelerine "olumsuz" bakışıyla ilgili peş peşe açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Kusura bakmasın ikna etmeye gelmesinler" derken Bozdağ, "İşi düşen herkes geliyor" dedi.

Nato Zirvesi öncesi dolar/TL kaç lira? Dolar yükselecek mi?

Rusya ve Ukrayna arasındaki gerilimin sürmesi döviz kurlarında dalgalanmalara neden oluyor. Dolar/TL bugün sabah saatlerinde 14,85 liradan güne başladı. Peki dolar/TL bugün kaç lira oldu? İşte 23 Mart 2022 son dakika dolar kuru...

Nato Zirvesi öncesi altın fiyatları kaç lira?

Altının onsu haftanın üçüncü işlem gününe 1922 dolardan başladı. Peki Nato Zirvesi öncesi gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, gremse altın, Ata altın, Atabeşli ne kadar? İşte 23 Mart 2022 son dakika altın fiyatları...

NATO Zirvesi öncesi petrolün varil fiyatı kritik seviyede!

Petrolün varil fiyatı, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar açıklayacağına yönelik haberlerin gelmesi ile artış gösterdi. Peki bugün petrolün varili ne oldu? Petrolün varil fiyatı ne kadar? Benzin ve motorine zam gelecek mi?

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Antalya'da en çok konut sigortası tercih edildi!

Generali Sigorta Antalya'nın sigorta tercihlerinin yer aldığı verileri yayınladı. Açıklanan verilere göre Antalyalılar en çok konut sigortasını tercih etti.

Süper Evim: Generali'den yeni konut sigortası! 

150 seneyi aşkım köklü geçmişiyle yatırımlarına devam eden Generali Sigorta, Süper Evim konut sigortasını hayata geçirdi.

Dorçe Prefabrik, afet sonrası yerleşim alanları kuruyor!

Dorçe Prefabrik'in tasarım ve Ar-Ge merkeziyle geliştirdiği sistemler, Birleşmiş Milletler, NATO, AFAD, TOKİ ve acil durum bakanlıları gibi resmi kurumların dışında özel sektörden de ciddi talep gördü.

Dorçe Prefabrik'ten savunma sanayisi için modüler yapılar!

Dorçe Prefabrik, Afrika'nın tamamı, CIS bölgesi, Orta Doğu ülkelerinde ve Türkiye'de; Birleşmiş Milletler, NATO ve Türk Silahlı Kuvvetleri gibi kurumlar için modüler yapılar üretiyor.

Litvanyadaki NATO Generali Hans-Lothar Domröse Haberi

Litvanyadaki NATO Generali Hans-Lothar Domröse

VİLNİUS 


Litvanya'daki NATO Generali Hans-Lothar Domröse, bu yaz Litvanya'nın yanı sıra beş Doğu Avrupa ülkesinde yeni komuta merkezlerinin kurulacağını ve Baltık ülkelerinde ittifak askerlerinin eğitimlerinin güçlendirileceğini söyledi.


Damröse, Avrupa’nın refahı ve barışı için kurulacağını ifade ettiği merkezlerde çalışacak subayların yarısının İttifak üyesi ülkelerden geleceğini sözlerine ekledi. 


Komuta merkezlerinin kurulmasının planlandığı ülkeler arasında Polonya, Romanya ve Bulgaristan da...