29 / 04 / 2024

Liv Marmara nerede

Liv Marmara nerede

İstanbul’un prestijli bölgesi Beylikdüzü’nde yükselen Liv Marmara sağladığı yüksek prim avantajlarıyla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunarken, projede 1+1 daireler 179.000 TL’den başlıyor.

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, 6.5 büyüklüğünde Marmara depreminin nerede olacağını açıkladı! Son dakika! 

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy, son günlerde sık sık gündem olan beklenen Marmara depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul için ezber bozan tahminlerini dile getiren Üşümezsoy, deprem tezinin çürüdüğüne dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Liv Marmara Projesi’nde Vestel Proje Ortağım ürünleri kullanıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Liv Marmara projesinde kullanılacak beyaz eşyalarda Vestel tercih edildi. 

İhlas Marmara 5 nerede?

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilecek İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ve 18 işyerinden oluşacak. Peki İhlas Marmara 5 nerede inşa edilecek? Cevap haberimizde yer alıyor.

Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla!

Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis, 10 cadde mağazası yer alıyor. Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Liv Marmara fiyatları!

Liv Marmara fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Liv Yapı imzasını taşıyan proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 

Turgay Yeşil kimdir?

Liv Yapı'nın Liv Marmara projesinde satış müdürü olarak görev yapan Turgay Yeşil kimdir? Turgay Yeşil, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Liv Marmara fiyat listesi 2018!

Liv Marmara fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Beylikdüzü Liman Cad. üzerinde limana en yakın ve tek rezidans projesi olan Liv Marmara'da 495 daire ve ticari alanlar bulunuyor. 

Huzurlu Marmara Beylikdüzü nerede?

Beylikdüzü'nde 27 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin yüzde 85'i yeşil alandan meydana geliyor...

Huzurlu Marmara Bostancı nerede?

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve çatı dubleksi daire alternatiflerinin yer aldığı Huzurlu marmara Bostancı projesi konumu ile dikkat çekiyor. Peki proje tam olarak nerede yer alıyor?

Marmara Üniversitesi rezidans oluyor!

DAP Yapı ihale yoluyla kazandığı Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisine konut ve ticaret alanı yapacak. Ders verdiğim fakülte rezidans oluyor. Öğrencilerin nereye gideceği, nerede okuyacağı belli değil.

Marmara Evleri 4 nerede?

639 daire ve 44 adet dükkandan meydana gelen Marmara Evleri 4 projesinde ön satışlar başladı. Proje Beylikdüzü Metrosu’nun Yakuplu istasyonuna da komşu konumda bulunuyor..

Liv Yapı Liv Marmara teslimleri!

Liv Yapı tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Liv Marmara projesinde fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. Projede konutların yanı sıra ofis ve cadde mağazalar da bulunuyor...

Liv Marmara nerede Haberi

Liv Marmara nerede


İnşaat sektörünün güvenilir markası Liv Yapı, yeni projesi Liv Marmara ile keyif ve kazanç dolu bir yaşamın temellerini atıyor. İstanbul’un prestijli bölgesi Beylikdüzü’nde yükselen proje sağladığı yüksek prim avantajlarıyla konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunarken, projede 1+1 daireler 179.000 TL’den başlıyor.


Kalekent Projesinden sonra Liv Markasını Beylikdüzü’nün Marmara Denizi tarafına taşıyan Liv Yapı, yeni projesi Liv Marmarayla lansman sürecini başlattı. 


Marmara Denizine hakim bir noktada konumlanan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan proje, yaklaşık 10 bin metrekarelik arsa üzerinde, 495 konut 34 ofis ve 10 cadde mağazasından oluşuyor. 


Bölgede küçük daire ihtiyacına cevap verme amacıyla hayata geçirilen Liv Marmara projesinde  daireler 1+1 ve 2+1’den oluşuyor. Marmara Denizine yakın bir mesafede yükselen Liv Marmara'da daireler birinci kattan itibaren deniz ve peyzaj manzarasına...