27 / 04 / 2024

liva istanbul babalar günü kampanyası

liva istanbul babalar günü kampanyası

Sinpaş Yapı tarafından Sultanbeyli'de konumlandırılan Liva İstanbul projesinde aylık taksitler 1.416 liradan başlıyor... İkinci etap için ön taleplerin toplandığı projede 120 ay vade imkanı sunuluyor...

Sinpaş Yapı’dan Babalar Günü’ne özel yüzde 15 indririm!

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçen Liva İstanbul projesinde Babalar Günü’ne özel15.000 TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya!

Rings İstanbul'da Babalar Günü'ne özel kampanya kapsamında 20 bin TL indirim uygulanıyor. Selin Yapı imzası ile yükselen projede firma bünyesinde 30 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Sinpaş’tan Babalar Günü’ne özel 15 bin TL indirim fırsatı!

Sinpaş Yapı, Babalar Günü’ne özel 15.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya, Sinpaş Yapı’nın İstanbul Anadolu yakasındaki Liva Turkuaz ve Köyceğiz projelerinde, 1+1’den 4+1’e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak.

Rings İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

Rings İstanbul, 20 – 22 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 20.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca sınırlı sayıda satışa sunulan hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor.

EVvel İstanbul’dan Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor. EVvel İstanbul, çocukların ilk kahramanı olan babalarına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

EVvel İstanbul'da Babalar Günü'ne özel yüzde 12 indirim!

Emlak Konut GYO ile İntaya, EYG, İntes hasılat paylaşımı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen EVVel İstanbul projesinde 2-22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü'ne özel babalara yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.

Evvel İstanbul Babalar Günü kampanyası 2015!

12 – 22 Haziran tarihleri arasında Babalar Günü’ne özel tüm babaları yüzde 12 indirim fırsatı bekliyor. Babaların yükü hafifliyor. EVvel İstanbul’un özenle hazırlanan 2+1, 3+1 ve 4+1 konsept daireleri de tasarımları ile dikkat çekiyor.

Resim İstanbul Sancaktepe Babalar Günü kampanyası!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Yenikapı 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe Babalar Günü kampanyası kapsamında yüzde50'si teslimde ödeme sağlanıyor.

Rings İstanbul'dan Babalar Gününe özel 30 bin TL indirim fırsatı!

Rings İstanbul Babalar Gününe özel 30 bin TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.Projede yeni satışa sunulan teraslı evlerden yada rezidans dairelerden birine 30 bin TL'ye varan indirimle sahip olunabiliyor.

Sinpaş'tan Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Sinpaş Yapı Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim fırsatı sunuyor. Kampanya Liva Turkuaz, Sancaktepe'deki Köyceğiz ve Ankara Çankaya Oran'daki Altınoran projelerindeki 1+1'den 4+1'e kadar tüm konut tiplerinde geçerli olacak.

Bulvar İstanbul'dan 55 bin TL'lik Babalar Günü indirimi!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen BULVAR İSTANBUL projesi, Babalar Günü’nde yatırımcılarına kazandıracak ve ev sahibi yapacak bir kampanya sunuyor. Bulvar İstanbul 55 bin TL'lik Babalar Günü indirimi fırsatı sunuyor.

Bulvar İstanbul'dan Babalar Günü'ne özel 55 bin TL'ye varan indirimler!

Sağlıkkent, 3. Köprü ve 3. Havalimanı güzergahında yer alan Bulvar İstanbul projesinde büyük bir Babalar Günü kampanyası bugün başladı. 55 bin TL'ye varan indirimlerin olduğu kampanya Salı gününe kadar devam edecek.

Babalar günü Metropol İstanbul'da yine çok özel!

Babalar gününe özel Metropol İstanbul'dan daire alanlara aileleriyle birlikte helikopter gezisi yapma imkanı sunuluyor. Bu kampanyanın yanında Çırağan Sarayı’nda aileler ile birlikte yenecek bir akşam yemeği fırsatı da yer alıyor...

Rings İstanbul'dan Babalar Gününe özel 30 bin TL'ye varan indirim!

Rings İstanbul, 13 – 15 Haziran tarihlerinde, Babalar Gününe özel 30.000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Banka kredisi kullanmak istemeyenler vade farkı ödemeksiniz şirket bünyesinde sunulan 36 ay vade imkânından yararlanabiliyor...

liva istanbul babalar günü kampanyası Haberi

liva istanbul babalar günü kampanyası

Sinpaş Yapı tarafından 52 bin metrekare arsa alanı üzerinde Sultanbeyli'de konumlandırılan Sinpaş Liva İstanbul projesinde Babalar Günü'ne özel 15 bin liraya varan indirim imkanı sunuluyor.


Teslimlerinin Eylül 2013'te yapılması beklenen Sultanbeyli Liva İstanbul'da Hobi Akademisi yer alacak. Soayal alanları arasında  cafe, kapalı yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness salonu, spa,  hamam ve squash alanı ve tenis kortunun bulunduğu Liva İstanbul projesinde 17 bin 600 metrekarelik bölüm yeşil alanlara ayrılmış durumda.



Babalar Günü'ne özel bugün Churrascaria lezzeti sizleri bekliyor. Özgür Şef'ten ünlü yemek konsepinin tadına varacaksınız. Babalar ve çocuklar bu güne özel aktivitelerle, birlikte eğlenmenin keyfini isterlerse Liva Hobi Akademisi eğitmenleri eşliğinde resim dersine katılarak isterlerse de gölette uzaktan kumandalı tekne yarışı yaparak çıkarabilirler. 



İlk etabının satışlarının yüzde 75'inin tamamlandığı,...