07 / 05 / 2024

Liva Sultanbeyli teslim tarihi

Liva Sultanbeyli teslim tarihi

Sinpaş Liva satış fiyatları kapsamında 1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 170 bin liradan başlangıç gösteriyor. Sinpaş Liva Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar bulunuyor

Anda Park Sultanbeyli teslim!

Trend GYO tarafından hayata geçirilen Anda Park Sultanbeyli projesi 140 daireden meydana geliyor. Peki projede teslimler ne zaman gerçekleşecek? İşte Anda Park Sultanbeyli teslim tarihi...

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

277 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Projede fiyatlar 594 bin TL’den başlıyor. Peki Gölbahçe Sultanbeyli Evleri ne zaman teslim?

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli teslim tarihi!

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Suryapı Gölbahçe Evleri'nde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan Liva Home projesi 169 konut ve 24 işyerinden oluşuyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanıyor. Liva Home Uzundere teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Liva Home Uzundere teslim tarihi Temmuz 2018 yılı olarak belirtiliyor. Liva Home'da fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor...

Folkart Liva Home ne zaman teslim?

169 konut ve 24 işyerinden meydana gelen Folkart Liva Home projesi Uzundere'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.Peki Folkart Liva Home ne zaman teslim?

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli ne zaman teslim?

Toplam 277 adet daireden meydana gelen Gölbahçe Evleri 150 milyon TL yatırım bedeliyle İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Peki Gölbahçe Evleri Sultanbeyli ne zaman teslim?

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi!

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları teslim tarihi Eylül 2018 yılı olarak belirtiliyor. Sur Yapı Gölbahçe projesinde fiyatlar 594 bin TL'den başlıyor...

Okkalar İnşaat, Arma Park ve Arma Liva projelerini teslim etti!

Okkalar İnşaat, 2015 yılında başladığı ve toplamda 75 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen, 53 bin metrekare alan üzerine kurulu olan Arma Park ve Arma Liva projeleri kapsamında toplamda 252 daireyi ev sahiplerine teslim etti.

Sultanbeyli Sinpaş Liva satış fiyatları!

Sultanbeyli Sinpaş Liva satış fiyatları 2+1 dairelerde 445 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Sultanbeyli Liva Turkuaz'dan Ramazan'a özel indirim!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de Sinpaş Yapı tarafından inşa edilen Liva Turkuaz projesi Ramazan ayına özel göl manzaralı evlerde 25 bin TL indirim imkanı sağlıyor. Peşin ödemelerde ise ekstra yüzde 20 indirim sunuluyor.

Sinpaş Liva ve Köyceğiz'de büyük Ramazan kampanyası!

Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli ve Sancaktepe’de geliştirdiği hemen teslim Liva ve Köyceğiz projeleri için ‘Ramazan Ayı’ indirim kampanyası düzenliyor.

Liva Sultanbeyli teslim tarihi Haberi

Liva Sultanbeyli teslim tarihi

Sinpaş GYO'nun 2 etap halinde hayata geçirdiği Live Turkuaz projesi, Sultanbeyli içinde yer alıyor. Sinpaş Liva satış fiyatları kısmına geçmeden önce projenin genel özelliklerinden bahsedelim... 


İlk etap içinde toplamda 349 dairenin bulunduğu Liva Sultanbeyli'nin ikinci etabının içinde ise 475 daire yer alıyor. Sinpaş Liva satış fiyatları 170 bin TL'den başlıyor. 




Sinpaş Liva satış fiyatları!

1 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 170 bin liradan, 

2 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 297 bin liradan, 

3 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 380 bin 200 liradan,

4 oda 1 salon daire tiplerinin fiyatları 505 bin 500 liradan başlıyor. 


Liva Sultanbeyli ödeme koşulları!

Liva Sultanbeyli ödeme planı kapsamında...