02 / 05 / 2024

Livalıfe İnşaat Kimin

Livalıfe İnşaat Kimin

Livalıfe İnşaat Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ozan Aydoğan imzasıyla kuruldu.

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smn Lıfe İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Songül Kara tarafından kuruldu.

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Lıfe Real Estate Internatıonal Emlak İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Alı Sarkheıl tarafından kuruldu.

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fe Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Burak Öztürk tarafından kuruldu.

Maslıfe Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maslıfe Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Şenol Usta ve Mikayil Polat tarafından kuruldu.

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eco Lıfe Yapı İnşaat Taahhüt Kozmetik Ve Temizlik Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Onur Örnek tarafından kuruldu.

TOKİ Çankırı Eldivan 99 konut ihalesi bugün!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çankırı 99 konut ihalesi yarın!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Çankırı'ya 99 yeni konut müjdesi!

Çankırı İli, Eldivan İlçesi Cami Mah. 99 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman Kahta 157 konut ihalesi bugün!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Adıyaman 157 konut ihalesi yarın!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman Kahta'ya 157 yeni konut!

Adıyaman İli Kahta İlçesi Çobanlı Mahallesi 157 adet konut , 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E_İhale) ihalesi 8 Ocak 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

TOKİ Erzincan 154 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli, Kemaliye İlçesi 3. Etap 154 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Livalıfe İnşaat Kimin Haberi

Livalıfe İnşaat Kimin


Livalıfe İnşaat Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ozan Aydoğan imzasıyla kuruldu. 


Livalıfe İnşaat Yapı Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaa , yapı ve inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...