01 / 05 / 2024

 Livin İzmir ev fiyatları ne kadar

 Livin İzmir ev fiyatları ne kadar

6 etap olarak tasarlanan Mavibahçe Livin İzmir projesinde ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor...

Ev arkadaşı arayanlar dikkat! Kiraya ortak ararken evinizden olmayın!

Son zamanlarda İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirler başta olmak üzere yükselen kiranın çözümü yalnız yaşayan öğrenciler için ev arkadaşı oldu. Fakat alt kiralama için konut sahibinin yazılı iznini almak şart. İzin almayan kiracı mahkeme yoluyla evden çıkmak zorunda kalabilir.

İzmir'de KDV'den muaf arsa ve kerpiç ev fırsatı! 

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan kerpiç ev ve arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkuller KDV'den  de muaf.

Ev sahibinin 15 bin TL kira artışı isteği arabulucuda çözüldü! Kiracı ve ev sahibi yarı fiyatına anlaştı! 

İzmir Aliağa'da ev sahibi kiracıdan aylık 15 bin TL kira ve 1 sene sonunda tahliye talebinde bulundu. Anlaşmaya varılamayınca konu arabulucuya gitti. Kira anlaşmazlığı 'bedelin yarısı ve 1 yılda tahliye' şartı koyularak çözüme kavuştu. 

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

İzmir’de yaşayanlar dikkat! 3 tane kelepir ev satışta sakın kaçırmayın! 196 bin TL’den başlayan fiyatlarla!

İzmir’de yaşayanlar 3 tane kelepir ev satışta, sakın kaçırmayın! İzmir Bayındır'da bahçeli kargir ev, Çiğli'de 3+1 daire ve Karşıyaka'da 3+1 daire icradan satılıyor. İşte uygun fiyatlı evlerin fiyatları ve özellikleri…

Ev fiyatları en fazla hangi ilde arttı? Yabancıların en çok ilgilendiği il hangisi? Çok şaşıracaksınız!

İstanbul, Antalya, İzmir gibi kentlerde ev fiyatları metrekare başına ne kadar arttı? En popüler iller hangileri oldu? İşte yanıtlar…

Ev hayaliyle 30 milyonluk vurgun

İzmir’de vatandaşın ev sahibi olma hayalinden faydalanan 14 kişi Kemalpaşa ilçesinde proje üzerinden ev sahibi olmak isteyen 60 kişiyi yaklaşık 30 milyon lira dolandırdı. Şüphelilerden 13 kişi gözaltına alınırken 4 kişi tutuklandı.

İstanbul'da 2 bin 227 TL taksitle ev sahibi olma imkanı! TOKİ'den ucuz konut müjdesi! Şimdi başvurun, hemen teslim alın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, uygun fiyatlı ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için müjdeyi verdi. TOKİ, İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere toplam 39 ilde ucuz konut satışını başlatıyor. İşte TOKİ ucuz konut satışıyla ilgili tüm detaylar...

İzmir'de kiraya yüzde 100 zam yapan ev sahibi kiracıyı habersiz evden çıkardı! Eşyalarına el koydu

İzmir'de bir ev sahibi, kiracısına yüzde 100’e yakın zam yapmak istedi. Buna itiraz eden kiracı, haberi olmadan evden çıkartıldı. Ev sahibi iddiaya göre kiracının eşyalarına el koydu. Evden çıkarılan kiracı şimdi ne eşyalarını alabiliyor ne de sitenin kapısından içeri girebiliyor.

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

İzmir'de ev fiyatları neden artıyor?

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, İzmir'in konut fiyatlarındaki artışta zirvede yer almasına ilgili konuşan Ali Engin, ev fiyatlarını düşürecek bir öneri yaptı. Engin, "Şehri yaymamız lazım. Sorunlar çözülürse fiyat ve imar baskısı azalır" diye konuştu.

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

 Livin İzmir ev fiyatları ne kadar Haberi

 Livin İzmir ev fiyatları ne kadar

Cengiz İnşaat imzası taşıyan Livin İzmir projesinde   1+1'den 5+2'ye kadar daire alternatifleri sunuluyor. Proje 35 bin metrekare arsa alanına sahip. 

6 etap olarak tasarlanan Mavibahçe Livin İzmir projesinde ilk etap teslimleri 2019 yılının Mart ayında yapılacak.  Projenin 28 bin metrekare peyzaj alanı bulunuyor.

Livin İzmir Cengiz İnşaat projesinde ödeme planı kapsamında daire bedelinin yüzde 80'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 

Livin İzmir ev fiyatları ne kadar?
1+1 daireler 630 bin TL'den
2+1 daireler 1 milyon 110 bin TL'den
3+1 daireler 1 milyon 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Livin İzmir nerede? İşte konum!
366 konut ve 33 ticari birimden meydana gelen  Livin İzmir projesi Karşıyaka Mavişehir Mahallesi, MaviBahçe Avm'nin yanında inşa ediliyor. 


Livin İzmir Satış Ofisi: 2040 Sokak No:7 Mavişehir Karşıyaka -...