22 / 07 / 2024

Lloyds şubelerini kapatacak mı

Lloyds şubelerini kapatacak mı

İngiltere’nin önde gelen bankalarından Lloyds Bankacılık Grubu, 49 şubesini kapatarak toplam 520 çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

Emlak Katılım Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini açtı!

Katılım finans sektörünün en genç üyesi olarak faaliyetlerine devam eden Emlak Katılım, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere şube ağını genişletmeye devam ediyor. İstanbul’da Sultanhamam ve Levent Sanayi Şubelerini hizmete açtı...

Ünlü markalar New York’taki şubelerini birer birer kapatıyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona virüsü salgını yüzünden ABD’de en fazla can kaybının yaşandığı şehir New York’ta, ünlü markalar şubelerini birer birer kapatıyor...

Şeker Finansal Kiralama, Güneydoğu Anadolu Bölge Şubesi'ni kapatacak!

Şeker Finansal Kiralama, Gaziantep'te bulunan Güneydoğu Anadolu  Bölge Şubesinin kapatılması için BDDK'ya başvurdu ve tescil ve ilan işlemleri için gerekli işlemlerin yapılmasına karar verdi.

Lunch Box Restoran şubelerini kapatacak mı?

İstanbul, Tekirdağ ve Kayseri başta olmak üzere birçok şubesi bulunan Lunch Box Restoran için mahkeme iflas kararı verdi...

Anadolubank Bodrum şubesi açıldı!

Anadolubank şubelerini genişletmeye devam ediyor. Banka yeni şubesini Bodrum'da açtı...

Şeyma Subaşı Bebek'teki lüks kafesini kapatacak mı?

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı Bebek'teki kafesiyle ilgili açıklama yaptı. İşte Subaşı'nın o açıklamaları...

Les Ottomans 3 Aralık'ta kapanacak!

Galatasaray Spor Kulübü eski başkanı Ünal Aysal’ın oteli Les Ottomans borçları nedeniyle satıldı. Les Ottomans, 3 Aralık’ta kapılarını kapatacak...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen Bozburun'da otel kapattı!

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çiftinin tatil planı ortaya çıktı. Marmaris’e gitmeye hazırlanan çift 7 odalı bir butik oteli 10 günlüğüne kapatacak. 

GİSP Ankara ve İzmir'de şube açtı!

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu, sektör oyuncularını bir araya getirmek ve yeni işbirliği modelleri oluşturmak için GİSP-Ankara ve GİSP-İzmir şubelerini kurdu.

Müteahhitler ihracatçı sayılmak istiyor!

Yabancıya satışını artıran ve sık sık yurt dışı fuarlara katılan müteahhitler artık ‘ihracatçı’ sayılmak istiyor. Hükümetin konu üzerinde çalıştığını belirten müteahhitler, yabancıya yapılan satışla cari açığı kapatacak güce erişeceklerini belirtiyorlar.

İnşaat sektörü 2018'i büyümeyle kapatacak!

Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uçar, "Satışlarda yaşanan düşüş sektörün dinamiklerini sarsacak bir etkiye sahip değildi. Bu geçici bir etkiydi ve sonuç olarak inşaat sektörü bu yılı da büyümeyle tamamlayacaktır" dedi...

New Look 100 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin önde gelen perakende giyim mağaza zinciri olan New Look, ülke genelinde 100 mağazasını kapatacağını açıkladı.

Debenhams 50 mağazasını kapatacak!

Debenhams'ın son 1 sene içerisinde 491,5 milyon sterlin zarar ettiği, bu sebeple 50 mağazasını kapatmaya karar verdiği belirtildi 

Lloyds şubelerini kapatacak mı Haberi

Lloyds şubelerini kapatacak mı


İngiltere’nin önde gelen bankalarından Lloyds Bankacılık Grubu, 49 şubesini kapatarak toplam 520 çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.


İngiltere'nin önde gelen bankalarından Lloyds Bankacılık Grubu, 49 şubesini kapatarak toplam 520 çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

Lloyds Bankacılık Grubu'nun açıklamasında, önümüzdeki üç yıllık dönemde bankanın yeniden yapılanma planları kapsamında toplam 49 şubesini kapatarak, 520 kişiyi işten çıkaracağı bildirildi.

Banka daha önce bu yılın sonuna kadar toplam 5 bin 500 kişinin işten çıkarılmasının planlandığını açıklamıştı.

Lloyds Bankacılık Grubu bu yıl içerisinde toplam 153 şubesini kapatma kararı almıştı.



Yeni...