06 / 05 / 2024

LMG Global ve Coldwell Banker

LMG Global ve Coldwell Banker

Türk gayrimenkul sektörünün yurt dışında söz sahibi olması adına çalışmalarını yürüten yıllık yatırım kongresi ve uluslararası gayrimenkul show’un (IPS) tek yetkili Türkiye ortağı LMG GLOBAL, COLDWELL BANKER’ in ofisini alarak işbirliği yaptı.

Mvy Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvy Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 30 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Erdemci ve Mehmet Veysel Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Yurtalp Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yurtalp Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Yurtseven tarafından kuruldu.

Tibar Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tibar Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nahide Yılmaz ve Doğacan Cerit ortaklığında kuruldu.

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sayan Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirket bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Karan Ulusoy ve Amın Karamı ortaklığında kuruldu.

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Fatih Yörük tarafından kuruldu.

Ngr Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngr Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Nıgara Achılova tarafından kuruldu.

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omenay Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  25 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan    Aydın tarafından kuruldu.

Myn Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myn Global İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  25 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yıldırım tarafından kuruldu.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kaş Global Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Çelik tarafından açıldı.

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bom İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi tarafından kuruldu. 

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Forus Global İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bom İnşaat Taahhüt Ticaret ve Danışmanlık Anonim Ş tarafından kuruldu.

İstanbul Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Shah Karwan tarafından kuruldu.

LMG Global ve Coldwell Banker Haberi

LMG Global ve Coldwell Banker

Yapılan işbirliği çerçevesinde Arapların yoğun yaşadığı Esenyurt; Bahçeşehir ve Beylikdüzü’ndeki gayrimenkul ile ticari yatırımlar, LMG Global ve Coldwell Banker çatısı altında satılacak.

Dubai ve Körfez ülkeleri için ortaklık avantajlı...

Bu işbirliğinden oldukça memnuniyet duyduğunu ifade eden LMG Global DWC Ceo’su Gökhan İlgar “Her iki kuruma yaraşır bir imza attığımızı düşünüyorum. İmzaladığımız işbirliği ile Türkiye’de yabancı yatırımcılara yeni emlak projeleri geliştirme imkanı sunacağız. Arap ve Körfez sermayesinin 2016’da Türkiye’de çok güçlü yatırımlar yapmasını bekliyoruz. Türkiye pazarı Arap ve Körfez Sermayesi için cazibesini koruyor. Seçimden sonra daha umut veren Türkiye, yatırım tercihlerinde bir adım öne çıktı” dedi. İlgar” LMG Global olarak dünya gayrimenkul pazarının en cazip yatırım merkezlerinden biri olan Türkiye’nin kapılarını sadece Dubai'ye değil Körfez ülkelerine de sonuna kadar açıyoruz” şeklinde konuştu.

“2016...