18 / 05 / 2024

Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik

Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik

Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kesir tarafından kuruldu.

Rhenen İthalat İhracat İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rhenen İthalat İhracat İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Wilhelmus de Roos tarafından kuruldu.

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Enwi Mühendislik Müşavirlik İnşaat Enerji Ticaret Ve Taahhüt Anonim Şirketi Ataköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Azili tarafından kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Qtower Gayrimenkul Yönetim Ve Enerji Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Mahmut Erdemoğlu, Levent Uluçeçen, Gökay Erdemoğlu, Volkan Yıldız ve Kemal Gülmez ortaklığında kuruldu.

Çok Temas Enerji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çok Temas Enerji Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Koç tarafından kuruldu.

Turkau Yapı Enerji Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Turkau Yapı Enerji Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler’de 400 bin TL sermaye bedeli  ile Yunus Emre Evcil tarafından kuruldu.

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Megapol Proje Şehir Planlama İnşaat Gayrimenkul Enerji Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

LTEK Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

LTEK Enerji Ticaret Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin  TL sermaye bedeli ile Erdoğan Kurt ve Leyla Turan tarafından kuruldu.

Bazy Enerji Ticaret Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Bazy Enerji Ticaret Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Awartani tarafından kuruldu. 

Globagent Danışmanlık Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Globagent Danışmanlık Enerji Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Dede Kalkan ve Mustafa Yıldız ortaklığıyla kuruldu. 

Martek Service Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martek Service Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Şehriban Daş tarafından kuruldu. 

Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi 'nin merkez nakli yapıldı!

Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ünbay Vinç İnşaat Enerji Ticaret Limited Şirketi 'nin merkezi Sancaktepe'ye taşındı. 

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Fuat Güven tarafından kuruldu.

Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Haberi

Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik

Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kesir tarafından kuruldu.


Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi konusu:

Sirket, yurtiçinde ve yurtdısında elektrik üretim, iletim ve dagıtım projeleri gelistirme, lisans alma/satma, tesis kurma,isletme ve bakım islerinde asagıdaki faaliyetleri yürütür. 1-Yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kisislerle is ortaklıgı veya konsorsiyum seklinde müstereken ya da münferiden yurtiçive yurtdısında konusu Ile ilgili taahhüt isleri yapmak 2- Alçak,orta,yüksek ve çok yüksek gerilim isleri ile ilgili olan ana ve yan sanayi dallarında ticaret,mümessillik,müteahhitlik,ithalat yapmak ve bu kon ileilgili teknik hizmet 3-Proje gelistirme asamasında fizibilite çalısmaları yapmak veya yurtiçi/yurtdısı 3.sahıs sirketlerine ilgili konuda gerekli danısmanlık hizmetini vermek 4-Isin ifası için alım ve yapım teknik ve idari sartnameleri...