03 / 05 / 2024

Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!


Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kesir tarafından kuruldu.



Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kesir tarafından kuruldu.


Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi konusu:

Sirket, yurtiçinde ve yurtdısında elektrik üretim, iletim ve dagıtım projeleri gelistirme, lisans alma/satma, tesis kurma,isletme ve bakım islerinde asagıdaki faaliyetleri yürütür. 1-Yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kisislerle is ortaklıgı veya konsorsiyum seklinde müstereken ya da münferiden yurtiçive yurtdısında konusu Ile ilgili taahhüt isleri yapmak 2- Alçak,orta,yüksek ve çok yüksek gerilim isleri ile ilgili olan ana ve yan sanayi dallarında ticaret,mümessillik,müteahhitlik,ithalat yapmak ve bu kon ileilgili teknik hizmet 3-Proje gelistirme asamasında fizibilite çalısmaları yapmak veya yurtiçi/yurtdısı 3.sahıs sirketlerine ilgili konuda gerekli danısmanlık hizmetini vermek 4-Isin ifası için alım ve yapım teknik ve idari sartnameleri hazırlamak veya yurtiçi/yurtdısı 3. Sahıs sirketlerine ilgili....ve anasözleşmesinde yazılı işler



Locus Enerji Ticaret Ve Mühendislik Anonim Şirketi adres: Atatürk Mah.Mustafa Kemal Cad. No.12/1 Ataşehir 


Geri Dön