04 / 05 / 2024

Loda Mobilya tasarımları

Loda Mobilya tasarımları

Tasarım anlayışına kattığı yeniliklerle mobilyada çizgi üstü konseptler oluşturan Loda; modern, yalın ve fonksiyonelliğin ön planda olduğu bir mottoyla ilerlemesini sürdürüyor.

Loda Mobilya İMOB’a hazır!

Bu yıl 12’ncisi gerçekleşecek olan İMOB (Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı), mobilya sektörünün önemli markalarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Fossil fark yaratan tasarımlarıyla Saat ve Saat’te yüzde 10 indirimle satışta! İşte 27 Eylül 2022 Fossil fiyat listesi

Fark yaratan tasarımlarıyla her kesimden zevke hitap eden Fossil, yeni modeli FES5197 ile detaylara önem veren zevk sahibi kadınları etkisi altına alıyor. İşte FES5197 modeli ve diğer Fossil modellerinin fiyat listesi.

Kovid-19 kent tasarımlarını nasıl etkileyecek?

Küresel olarak tüm ülkeleri etkisi altına alan Kovid-19 salgını bireysel ve sosyal yaşam kalıplarını hemen her alanda değişmesine neden oldu. Peki salgın kent tasarımlarını nasıl etkileyecek? İşte detaylar...

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dodo İç Mimarlık Mobilya Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Tufan tarafından kuruldu.

İstanbul'da meydanların yeni tasarımları için oylama başladı!

Çalışmalarına devam eden İBB ve İstanbul Planlama Ajansı’nın (İPA) ortak çalışmasıyla yarışmaya açılan Taksim, Bakırköy Meydanı ve Salacak kıyı bandı tasarımlarının ödül kazanan projelerin hayata geçirileceği süreçte, bugünden itibaren artık İstanbullular da söz sahibi oluyor.

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Grup Baskı Beton Tasarımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Yetim tarafından kuruldu.

Art Design Mobilya ilk yurt dışı mağazasını Hollanda'da açıyor!

Kişiye özel mobilya tasarımları yapan Art Design Mobilya ilk yurtdışı mağazasını da bu nedenle Hollanda'da açıyor.

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Veytas Mobilya Tasarım Dekorasyon Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Bakırtaş tarafından kuruldu.

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ig Mobilya Tasarım Pazarlama Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güler tarafından kuruldu. 

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Mimarlık Ve Yapı Tasarımları Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin tL sermaye bedeli ile Ali Akbulut ve Mehmet akbulut ortaklığında kuruldu.

Yeni ofis tasarımlarında 'yaratıcılık' faktörü!

Capıtal Dergisi yazarlarından Ali Özgenç bu ayki yazısında, gün geçtikçe artan tüketim çağında, yoğunlaşan iş hayatının ofis tasarımlarına etkisini kaleme aldı. İşte Ali Özgenç'in o yazısı...

Balat'ta çözüm odaklı tasarımlar!

Kadir Has Üniversitesi öğrencileri mobilya tasarımı dersi kapsamında gerçekleştirdikleri projeyle Balat'ta esnafın  hayatlarını kolaylaştırıcı ürünler tasarladı...

Verimliliği artıran firmalardan ilginç ofis tasarımları!

Çalışanların verimini artırmak isteyen firmalar çok ilginç ofis tasarımlarına imza atıyor. İşte farklılıklarıyla şaşırtan ofisler...

Loda Mobilya tasarımları Haberi

Loda Mobilya tasarımları

İstanbul Modoko’da 2013 yılında açtığı mağazasını yenileyen Loda; doğal ve natural malzemelerle oluşturduğu iddialı tasarımlarını yepyeni koleksiyonlarla buluşturarak kullanıcılarına sunmaya devam ediyor.

Yeni bakış açılarının birleşiminden oluşan benzersizlik, Loda’nın ana felsefesini oluşturuyor.


Tasarımın kalbi konumunda olan İstanbul’da yenilikçi vizyonu ve özgün çizgisiyle üretim yapan Loda Mobilya yenilenen Modoko mağazasında; yatak odaları, yemek odaları, TV üniteleri, koltuk grupları ve mobilya aksesuarları ile evinizde mutlu yaşam alanları oluşturmak ilkesiyle çalışıyor. Loda Mobilya, koleksiyonlarında günümüzün modern ve minimal tasarım yaklaşımlarını kendine has stiliyle...