29 / 04 / 2024

LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak

LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi.

Mobilya sektörü KDV müjdesiyle hareketlendi!

Mobilyadaki KDV indirimi yüzde 18'den yüzde 8'e indirildi. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, mobilya sektöründeki satışlarda yüzde 20'lik bir artış beklendiğini söyledi. 

Loda Mobilya 3 yeni mağaza açtı!

2019 yılının ilk çeyreği olmadan 3 mağaza açacaklarını söyleyen Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yatırımlarına hız verdiklerini söyledi.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Mobilyada KDV indirimi için son gün yarın!

Üreticiye derin bir nefes aldıran bu geçici indirimin, sektöre ciddi bir moral ve motivasyon sağladığını dile getiren Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek bu indirimin talebi ve alım gücünü arttırdığını söyledi.

Loda Mobilya'dan yüzde 20 + yüzde 10 indirim fırsatı!

Loda Mobilya, yüzde 10 teşvik indirimine ek olarak tüm mağazalarında geçerli olacak artı yüzde 20 indirim fırsatı sunuyor.

ÖTV ve KDV indirimi mobilya sektörü hareketlendirdi!

Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yapılan iyileştirme oranlarının, hafta sonu satışları olumlu yönde etkilediğini belirterek bu indirimin sektöre ivme kazandıracağını söyledi.

Loda Mobilya'ya En İyi Modern Yatak ve Concept ödülü verildi!

Bu yıl 13.’sü düzenlenen mobilya sektörünün uluslararası ve Türkiye’nin en büyük fuarı olan CNR İMOB, kapılarını ziyaretçilerine açtı. CNR İMOB fuarında, Loda Mobilya “En İyi Modern Yatak ve Concept Ödülü”ne layık görüldü.

Loda Mobilya, Belarus'ta mağaza açıyor!

Loda Mobilya, Ocak ayında açacağı Belarus mağazasıyla toplam şube sayısını 7’ye çıkarıyor. Belarus’un başkenti Minsk Şehrinde açılacak olan mağaza bölgenin en büyük ve prestijli caddesi olan Pobeditely’de Zamok Alışveriş Merkezinde kullanıcıları ile buluşacak.

Loda Mobilya Çin Mobilya Fuarı'nda yerini alıyor!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak...

Loda Mobilya 7-10 Eylül’de Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Loda Mobilya, dünyanın en büyük mobilya merkezlerinden biri olan Çin’de, dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı China International Furniture Fair’de (Ciff) yerini alacak.

Loda Mobilya yıl sonuna kadar 2 mağaza açacak!

Taleplerde yaşanan artış nedeniyle mağaza sayısını artırmayı planladıklarını kaydeden Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak, yıl sonuna kadar 2 mağaza açmak istediklerini belirtti.

Ev dekorasyonuna loft model damga vuruyor!

Dünyanın pek çok şehrinde loft mimari ön plana çıkıyor. Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak bu yazın ev dekorasyonuna damgasını vuran loft trendiyle ilgili görüşlerini aktardı.

Loda Mobilya yeni koleksiyonlarını alıcıyla buluşturuyor!

2000 yılından beri mobilya sektöründe farklılık yaratan Loda Mobilya'nın yeni koleksiyonları alıcıyla buluşuyor. Loda Mobilya yeni koleksiyonunda modern, konforlu ve fonksiyonelliği ön planda tutup, metal ve ahşabın göz alıcı uyumunu kullandı.

LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak Haberi

LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak

Rusya’nın ambargosu sonucu başta turizm olmak üzere pek çok sektördeki döviz kaybının telafisine yönelik dikkat çeken öneri, LODA Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Rusya’nın uyguladığı ambargo, tüm sektörleri etkiledi. Tüm ihracatçı sektörler, katma değer üretmeye, tasarıma, uluslararası arenada markalaşmaya ve Türkiye markasının algısını kuvvetlendirecek etkili iletişim çalışmalarına ağırlık verirse Rusya’nın ambargosu sonucu kaybettiğimiz döviz kısa sürede ülkemize geri kazandırabiliriz. Bunda mobilya sektörü öncü görev üstlenebilir” dedi.

Rusya’nın Türkiye’ye yönelik uyguladığı ambargo, pek çok sektörü olumsuz etkilemeye başladı. Bu nedenle turizm sektörüne yönelik destek paketlerinin uygulamaya konulduğu şu günlerde yaşanan döviz kaybının, diğer sektörlerce kapatılabileceği ve bunda da mobilya sektörünün öncü bir görev üstlenebileceğine ilişkin açıklama Loda Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Davut Karaçak’tan geldi. Karaçak, “Tüm ihracatçı sektörler...