01 / 05 / 2024

Loft Properties Gayrimenkul adres

Loft Properties Gayrimenkul adres

Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gürsel Varan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta Üsküdar, Altunizade Mahallesi'nde kuruldu.

Loft Valentine'de yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla!

Yemenoğlu Gayrimenkul tarafından Basın Ekspres'te yükselen Loft Valentine'de yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Loft Valentine'de daire fiyatları ne kadar? İşte Loft Valentine ile ilgili detaylar...

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Balşe tarafından kuruldu.

Akfen GYO Bodrum Loft projesinin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Bodrum Loft projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Bodrum Loft projesinin değeri kaç lira oldu? 

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Leading Properties Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de Omar Zaıd Moh'd Zaıd Alkılanı tarafından kuruldu.

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Odak Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de Osman Bozkurt, Emrah Kulaklı ve Harun Demirbaş ortaklığında kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aman Properties Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sanjacdar ve Rıad Dernaıka ortaklığında kuruldu.

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Loft İş Geliştirme Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jozef Nahmiyas, İzzet Kasuto Hakan Duran tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Angelıne Ryabkoca ve Keıth Krıs Boyle ortaklığında kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft 2 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Levent Loft 2 (Bahçe)" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Loft Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cumali Tunç tarafından kuruldu.

Loft Properties Gayrimenkul adres Haberi

Loft Properties Gayrimenkul adres

Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Gürsel Varan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Loft Properties Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; a)  Her tür  gayrimenkullerin  alımına, satımına ve kiralanmasına aracılık etmek, danışmanlık ve pazarlama işlerini yapmak, b)  Her tür  gayrimenkul değerleme raporları hazırlamak, hazırlatmak, c) Gayrimenkuller konusunda her tür danışmanlık hizmetleri vermek, piyasa araştırmaları ve karlılık analizleri yapmak, yaptırmak, d) Her tür gayrimenkul projelerinin satışına ve devrine aracılık etmek, danışmanlık ve  pazarlama işlerini yapmak, e)  Her tür  gayrimenkul satın almak, satmak ve kiraya vermek f) Her tür inşaat işleri, mimari projelendirme,  tadilat onarım ve iç/dış dekorasyon işleri yapmak yaptırmak ve/veya bu tür işlerin yapılmasına aracılık etmek, müteahhitlik hizmetlerini ve taahhüt işlerini...