02 / 05 / 2024

logo inşaat şantiyesi

logo inşaat şantiyesi

Logo İnşaat şantiyede görevlendirme üzere işçi alacak. İlgilenenlerin [email protected] adresine başvurmaları gerekiyor....

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu!

Temeli 3 Nisan 2017 tarihinde atılan Rize-Artvin Havalimanı'nın inşaatı durdu. Havalimanına taş taşıyan firmanın çalışanları Rize Artvin Havalimanı şantiyesi önünde basın açıklaması yaptı.

EKGER İnşaat, Körfez şantiyesi için mühendis arıyor!

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

Beyoğlu Fındıklı Parkı'nda metro inşaatı için şantiye kuruldu!

Beyoğlu’na bağlı bulunan Fındıklı Parkı başta olmak üzere Kabataş sahilindeki tüm yeşil alanlar ve parklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından “metro” inşaat şantiyesi haline getirilmek isteniyor.

Ankara Onkoloji Hastanesi'nin yanına inşaat şantiyesi kuruldu!

Türkiye'de onkoloji alanında hizmet veren tek eğitim ve araştırma hastanesi konumunda olan Ankara Onkoloji Hastanesi'nin dibinde beton ve inşaat şantiyesi kuruldu. Hastalar enfeksiyon kapma riskiyle karşı karşıya.

Keten İnşaat adını ve logosunu değiştirdi!

Keten inşaat, geçtiğimiz aylarda Keten Grup oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten, firma adının ve logo değişikliğinin sebeplerini açıkladı.

İnşaat sektörü markalaşarak büyümesini sürdürüyor!

İnşaat sektörü markalaşarak büyümesini sürdürüyor. idemama.com verilerine göre inşaat sektöründe en çok rağbet gören tasarımlar arasında; logo, amblem, kurumsal kimlik ve marka adı çalışmaları yer alıyor.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün inşaatı hızla ilerliyor.İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün Asma Köprü Güney Şantiyesi'ndeki kuru havuzda 1. aşama imalat çalışmaları tamamlandı...

Edmonton'da çıkan yangında 17 milyon dolarlık inşaat kül oldu!

Kanada’nın Edmonton kentinde bir meydana gelen yangında büyük inşaat şantiyesi kül oldu. Zararın 17 milyon dolar olduğu bildirildi. Kondo türü çok katlı bina inşaatındaki yangının, elektrik tesisatından çıktığı sanılıyor.

Kanada'da çıkan yangında inşaat şantiyesi kül oldu!

Kanada'nın Edmonton kentinde meydana gelen yangında büyük inşaat şantiyesi kül oldu. 85 itfaiyeciyoğun mücadele verdi. Olayda ilk belirlemelere göre 17 milyon dolarlık zarar oluştu.

Fuzul Yapı İnşaat, mimar ve inşaat teknikeri arıyor!

Fuzul Yapı İnşaat Başakşehir şantiyesi için konut ince inşaat işlerinde deneyimli mimar ve inşaat teknikeri arıyor

Logo İnşaat şantiyede görevlendirmek üzere çalışan arıyor!

Logo İnşaat şantiyede görevlendirme üzere işçi alacak. İlgilenenlerin [email protected] adresine başvurmaları gerekiyor....

Atamer İnşaat şantiye şefi, saha elemanı, mimar arıyor!

Atamer İnşaat Ankara şantiyesi ve İstanbul merkez ofiste görevlendirilmek üzere şantiye şefi, saha elemanı, inşaat mühendisi ve mimar arıyor.

logo inşaat şantiyesi Haberi

logo inşaat şantiyesi
Logo İnşaat, şantiyede görevlendirmek üzere proje müdürü, şantiye şefi, elektrik şefi, elektrik şefi, makine mühendisi, bütçe ile planlama mühendisi, design ofis mimarı, ince işler şefi, lojistik ve idari işler müdürü işe alınacak. İlgilenenlerin [email protected] adresine başvurmaları...