20 / 05 / 2024

lojistik maliyetleri 2015

lojistik maliyetleri 2015

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Türkiye'de demiryolu taşımacılığı konusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Günaydın, "Hükümetin bu konudaki yaklaşımlarını olumlu buluyoruz" dedi

Tesla Çin'de daha çok fabrika açabilir!

Elon Musk, Tesla'nın Çin'de daha çok fabrika açabileceğini ihsas etti. Musk, 'Çin coğrafi açıdan epey büyük, dolayısıyla lojistik maliyetleri azaltmak için bu ülkenin diğer bölgelerinde de tesislere sahip olmak anlamlı görünüyor' dedi.

Konut inşaat maliyetleri yüzde 5,9 arttı!

2014 yılında konut inşaat maliyetleri yüzde 9,5 artış gösterdi ve aynı maliyetlerin artış oranı, eylül 2014 ile eylül 2015 arasındaki dönemde yüzde 5,9 olarak gerçekleşti.

İnşaat maliyetleri yüzde 9.5 arttı!

İnşaat maliyetleri yüzde 9.5 artış gösterdi. Aynı maliyetlerin artış oranı, eylül 2014 ile eylül 2015 arasındaki dönemde yüzde 5.9 olarak gerçekleşti.

Konut inşaat maliyetleri 1 yılda yüzde 5,9 arttı!

Türkiye'de konut inşaat maliyetleri, Eylül 2014 ile Eylül 2015 arasında yüzde 5,9 arttı.Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan "Ekim Ayı Sektör Raporu" açıklandı.

Konut inşaat maliyetleri arttı!

Türkiye'deki konut inşaat maliyetleri, 2014 Eylül ayı ile 2015 Eylül tarihleri arasında yüzde 5,9 arttı. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) tarafından hazırlanan ''Ekim Ayı Sektör Raporu'' açıklandı.

Türkiye'de konut inşaat maliyetleri yüzde 5,9 arttı!

Türkiye'de konut inşaat maliyetleri, eylül 2014 ile eylül 2015 arasında yüzde 5,9 arttı. Aynı dönemde işçilik maliyet artışı yüzde 8,2 olurken, inşaat malzemesi maliyetleri artışı ise yüzde 5,2 olarak kaydedildi

Mesken inşaat metrekare maliyetleri 2016!

26 Ağustos 2015 tarihinde 29457 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 66 seri nolu Emlak vergisi kanunu genel tebliği ile inşaat metrekare maliyetleri açıklandı. İşte mesken inşaat metrekare maliyetleri 2016..

Yrr İnşaat Gıda Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yrr İnşaat Gıda Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İbrahim Yarar tarafından 40 bin TL sermaye ile 6 Ağustos 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Taner Mustafov Idaetov tarafından 10 bin TL sermaye ile 23 Temmuz 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Samsun Lojistik Köy projesi 2017'de tamam!

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı'ndan alınan bilgiye göre, 2011'de hazırlanan “Samsun Lojistik Merkezi Projesi”nin ihalesinin 4 parçadan oluştuğu, proje ihalelerinin 2015 yılında tamamlanıp, projenin 2017 yılına yetiştirilmesinin hedeflendiği belirtildi.

Altın Sahra Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Sahra Turizm Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi Rahmen Shırmohammadlı tarafından 100 bin TL sermaye ile 18 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Fatih'te kuruluyor.

Bayhat İnşaat Taahhüt Demir Çelik Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayhat İnşaat Taahhüt Demir Çelik Lojistik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Yüce tarafından 30 bin TL'lik sermaye bedeli ile 14 Nisan 2015 tarihinde kuruldu.

Otel maliyetleri Mart'ta artış gösterdi!

AKTOB Araştırma Birimi tarafından hazırlanan Otel Maliyetleri Mart 2015 bulgularına göre, ülke geneli fiyat artışları son bir yılda ortalama yüzde 8,7 olurken otellerdeki maliyet yükselişlerinin de arttığı belirtildi.

lojistik maliyetleri 2015 Haberi

lojistik maliyetleri 2015


Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Türkiye'de demiryolu taşımacılığı konusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Günaydın, "Hükümetin bu konudaki yaklaşımlarını olumlu buluyoruz. Demiryolu taşımacılığındaki yük miktarının artması, üreticiye ciddi bir maliyet avantajı getirecek" dedi.


Uygun tarifeler

Türkiye'de demiryolu taşımacılığının yüzde 5 seviyesinde olduğunu dile getiren Günaydın, gelişmiş ülkelerde bu oranın yüzde 15-20 civarında seyrettiğini belirterek, "2023 yılı için 500 milyar dolarlık ihracat hedefi belirleyen Türkiye'de, lojistik maliyetlerinin düşürülmesi demiryolu taşımacılığına ağırlık vermekle mümkün olabilir. Bunun için demiryolu terminal hizmetleri artırılmalı ve tarifeler uygun hale getirilmeli" diye konuştu.

Lojistik sektörünün gelişmesi için güçlü bir karayolu ağıyla, demiryolu ağının entegre kullanılmasını önemli olduğunu söyleyen Günaydın, "Dünyanın en fazla demiryolu kullanan ülkesi ABD; en fazla ihracat yapan ülkesi de Almanya'dır. Bu ülkeler kombine...