30 / 04 / 2024

lojistik tesisi kiralama talepleri azaldı mı

lojistik tesisi kiralama talepleri azaldı mı

GYODER Gösterge 2018-2. Çeyrek Raporu'na göre, bu yılın ilk yarısında sanayi ve lojistik tesisi kiralama taleplerinde kayda değer bir azalma gözlendi.

Trabzon Beşikdüzü'nde Turizm ve Doğa Sporları Merkezi tesisi yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi tarafından, Beşikdağ Turizm ve Doğa Sporları Merkezi ticari tesisleri yapım karşılığı ve teleferik tesisi 29 sene süreyle işletilmesi ihale edilecek. Tesisin yıllık kira bedeli 1 milyon 800 bin TL olarak açıklandı. 

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salim Platform Kiralama Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Ahmet Can Salim, Ali Han Salim, Feyza Salim ve Mustafa Salim ortaklığında kuruldu.

Hatay Arsuz'da 7.6 milyon TL'ye kiralama işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Arsuz ilçesinde özel spor tesisi yapılmak üzere kiralama işi ihalesi yapacak. İşin bedeli  7 milyon 666 bin 823 TL olarak belirlendi. 

Asaş Alüminyum'dan Almanya'ya 600 konutluk proje!

Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Almanya’da Neuwied’te üretim ve lojistik tesisi kuruyor. ASAŞ Neuwied’te 600 konutluk bir projeye imza atacak. Projenin mimarlığını ise Tabanlıoğlu Mimarlık yapacak.

Çorum Binicilik Tesisi kiralama ihalesi 8 Ekim'de!

Çorum Belediyesi tarafından inşa edilen binicilik tesisinin kiralama ihalesi 8 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Sanayi ve lojistik tesisi kiralama talepleri azaldı!

GYODER Gösterge 2018-2. Çeyrek Raporu'na göre, bu yılın ilk yarısında sanayi ve lojistik tesisi kiralama taleplerinde kayda değer bir azalma gözlendi.

Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım ve kiralama ihalesi 18 Haziran'da!

Kütahya Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Eskişehir'de özel eğitim tesisi yapım karşılığı uzun süreli kiralama ve işletme işi ihale ediliyor. İhale 18 Haziran'da yapılacak..

İnebolu Osman Sungur Eğitim Tesisi ihalesi iptal edildi!

İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Osman Sungur Eğitim Tesisi atıl durumda yıllardır bekletiliyor. Geçtiğimiz günlerde kiralama yöntemi ile ihaleye çıkarılacağı belirtilmişti ancak ihale iptal edildi.

Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi'ni Gintem 1 yıllığına kiraladı!

Balıkesir İli Sürdürülebilir Çevre Yönetimi Belediyeler Birliği (BAÇEYÖB), Ambalaj Atıkları Toplama ve Ayırma Tesisi’nin kiralama işi ihalesini gerçekleştirdi. Tesisin bir yıllığına Gintem A.Ş firmasına kiralandığı kaydedildi...

Salihli'de Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama ihalesi 18 Kasım'da!

Manisa Salihli'de yer alan Kaynak Suyu Maden Suyu ve Gazlı İçecekler Dolum Tesisi kiralama işi belediye tarafından ihaleye çıkarılıyor. Tesisin ihalesi 18 Kasım 2014 Salı günü yapılacak...

Ayni hak tesisi nedir?

Ayni hak tesisi nedir? Gayrimenkul üzerinde alım, satım, kiralama, rehin, ipotek gibi tüm işlemleri gerçekleştirebilme hakkı olan ayni hak tesisi hakkında detaylı bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz..

Balıkesir’in ihracatı lojistik köy ile artacak!

Edip Uğur, lojistik köyde depo vagon atölyesi, lojistik müdürlüğü, tesisler müdürlüğü binası, arıtma tesisi, konteyner stok sahası, yük boşaltım tesisi, yüksek yük yükleme rampası ve peronların bulunacağını söyledi

Polatlı 'da özel sektöre ait en büyük hububat tohumluğu tesisi açıldı!

 Türkiye 'nin özel sektöre ait en büyük hububat tohumluğu tesisi Polatlı 'da açıldı. Ata Tohumculuk tarafından hizmete açılan tesiste, saatte 20 ton hububat tohumluğu hazırlanacak ve 17 bin ton ürün depolanabilecek....

lojistik tesisi kiralama talepleri azaldı mı Haberi

lojistik tesisi kiralama talepleri azaldı mı

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER), Türk Ekonomi Bankası (TEB) katkılarıyla hazırladığı "GYODER Gösterge 2018-2. Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre bu yılın ilk yarısında sanayi ve lojistik tesisi kiralama taleplerinde kayda değer bir azalma gözlendi. Türkiye’nin birincil lojistik pazarları olan İstanbul Kocaeli bölgesindeki kiralama işlem hacmi 2. çeyrek sonu itibarıyla geçtiğimiz senenin aynı dönemine kıyasla yüzde 66,2 azaldı.

Mevcut veriler itibarıyla, yaklaşık 10 milyon metrekarelik depo stokunda yüzde 13,2 oranında bir boşluk bulunuyor ve 2017 yılının ikinci çeyreğine kıyasla boşluk oranında yüzde 1,1 artış gözlendi. 2017 yılının son döneminde görülen TL bazlı kiralama işlemleri, 2018’in ilk yarısında yaygınlaşarak piyasanın işleyişinde yer buldu.

İstanbul’un doğu yönünde Sakarya, Düzce; batı yönünde ise Çatalca, Silivri ve Çerkezköy sanayi ve lojistik açısından büyük bir...