02 / 05 / 2024

lojman iade bedeli

lojman iade bedeli

2016 yılında kaloriferli konutlarda 3,39 TL/m² kira bedeli alınıyor. Peki, lojman yakıt bedelinin kiradan yüksek olması halinde lojman yakıt bedeli iade edilir mi? Lojman yakıt bedeli iadesi esasları..

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

Kira kontratlarında flaş gelişme! Artık iade edilebilecek

Kiralardaki artış ödenen depozito miktarının da artmasına sebebiyet verdi. Gayrimenkul sahipleri en fazla 3 kira bedeli kadar depozito istiyor. Ancak bazı ev sahipleri daha fazla depozito talep edebiliyor. Bu durumda kiracı için iade hakkı doğmakta. İşte tüm detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi  Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli Chrıstıan Yakan tarafından kuruldu.

Lojman talep dilekçesi 2021!

Kamu konutlarında oturan kimselerin 2020 yılında ödeyeceği kira bedeli açıklandı. Peki, 2021 kamu konutları kira zammı ne kadar? Lojman talep dilekçesi örneği nasıl hazırlanıyor? İşte lojman talep dilekçesi 2021...

Lojman kiralarına yüzde 14 zam!

Kamu konutları olarakta bilinen lojman kira bedeli, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Tüketici Fiyat Endeksi oranları dikkate alınıp yüzde 14 oranında artırıldı.

Lojman kiraları ne kadar oldu 2019?

Lojman kiracılarının 2019'da ödeyeceği kira bedeli bugün belli oldu. Lojman kiraları 15 Ocak 2019 tarihinde yürürlüğe girecek 389 nolu Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında yer aldı. Peki, lojman kiraları ne kadar oldu 2019?

Bursa'da imamdan kesilen lojman kirası iade edilecek!

Kamu Denetçiliği Kurumu Bursa Karacabey'de görev yapan ve cami lojmanında ikamet eden imamın, maaşından kira kesintisi yapılmasını uygunsuz buldu.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Son başvuru tarihinin 11 Nisan olarak belirlendiği TOKİ Kayaşehir projesi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Bilecik Merkez'de 4,6 milyon TL'ye satılık lojman binası!

Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan Lojman Binası ve Bahçesi Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuluyor. Söz konusu taşınmazın tahmini satış bedeli 4 milyon 64 bin TL olarak belirlendi. 

Şırnak İdil'de arsa karşılığı lojman ve yatakhane yaptırılacak!

Şırnak Defterdarlığı, Şırnak İdil'de arsa karşılığı 20 adet lojman ve 26 kişilik yatakhane inşaatı yaptırılacak. İhalesi 11 Nisan 2017 tarihinde yapılacak arsanın bedeli 3 milyon 336 bin 199 TL olarak belirlendi.

Gebze Emlak Konutları 3. etap katılım bedeli!

Gebze Emlak Konutları 3. etap katılım bedeli 5 bin TL olarak belirlendi. Kurada çıkmayanlara, katılım ücreti 1 ay içerisinde iade ediliyor...

Doğalgaz güvence bedeli iade süresi 15 güne çıktı!

Doğalgaz güvence bedeli; İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla aldığı bedel oluyor. Bu bedel, aboneliğin sonlanması halinde geri iade ediliyor..

lojman iade bedeli Haberi

lojman iade bedeli

Lojman yakıt bedeli iadesi!

Kamu konutları olarak da ifade edilen lojman evleri, bir çalışma yerinde görevlilere, işçilere parasız ya da az bir kira karşılığında verilen konutları ifade ediyor. 2016 yılında kaloriferli konutlarda 3,39 TL/m² kira bedeli alınıyor.


Tamamı kamu kurum ve kuruluşlarının (634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununa tabi olan konutları hariç) mülkiyetinde bulunan veya tamamı kiralanan konutların, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu uyarınca karşılanması zorunlu yakıt miktarı, bu Yönetmeliğe ekli (9) ve (10) sayılı cetvellerde gösterilen esaslara göre, her konut blok veya grupları için ayrı ayrı olmak üzere, her yıl Mayıs ayının ilk onbeş günü içinde tespit ediliyor.


Kamu konutlarının gereğinden fazla yakılmasından dolayı, kamu kurum ve kuruluşlarınca karşılanması zorunlu yakıt miktarından fazla ihtiyaç duyulan yakıt, konutlarda oturanlar tarafından karşılanıyor. 


Konut blok veya...