29 / 04 / 2024

Lojman kiralarına ilişkin tebliğ 2014

Lojman kiralarına ilişkin tebliğ 2014

Lojman kiralarına ilişkin tebliğ (Milli Emlak Genel Tebliği Sıra no:350) bugün (10 Ocak 2014) 28878 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğe göre 2014 lojman kiraları arttı...

İslam Memiş’ten altına ilişkin peş peşe açıklamalar! Fiyatlar aniden tavan yapacak!

Altın fiyatları, 2023’ün en düşük seviyelerini gördükten sonra toparlanma sürecine girmişti. Ancak bugün itibariyle yeniden altın fiyatları tekrardan düşmeye başladı. Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş gram altına ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Altına ilişkin nokta atışlar yapan uzman ekonomist, altın sahiplerini uyardı! İşlem yapmadan mutlaka bakın!

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika gelişmeleri Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in alım-satım işlemiyle ilgili yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. İslam Memiş, yatırımcılara çok net tarih verdi.

Altına ilişkin nokta atışı yorumlar yapan ünlü ekonomist kıyamet senaryosunu açıkladı: "Asıl yükseliş oradan sonra..."

​​​​​​​Altına yatırım yapanlar piyasanın yönünü yakından takip ediyor. Önceki günlerde FED, faizlerin 25 baz puan artırıldığını açıkladı. Altına ilişkin değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...

2 uzman isimden altına ilişkin deprem etkisi yaratacak açıklamalar! Bu haberi okumadan yatırım yapmayın!

Altın fiyatlarına ilişkin son dakika haberi geldi. Edinilen bilgilere göre altında 2 uzman isim, tahminlerini ve beklentilerini yayınladı. İşte detaylar...

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

4 milyondan fazla kişiyi ilgilendiriyor! 'Öğrenci affı'na ilişkin usul ve esaslar belirlendi! İşte detaylar…

TBMM'de kabul edilen ve 4 milyondan fazla öğrenciyi ilgilendiren öğrenci affı kimleri kapsıyor? Öğrenci affına ilişkin usul ve esaslar neler? Ayrıntılar haberimizde...

Peker GYO'dan Çamlıca arsasına ilişkin açıklama!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasıyla ilgili parsel tevhidine ve 11 milyon 748 bin 240 TL'ye ilave arsa alımına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Kiler GYO'dan bedelli sermaye artırımı davasına ilişkin açıklama!

Kiler GYO bedelli sermaye artırımına ilişkin Yönetim Kurulu Kararı aleyhine İstanbul 19'uncu Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde açılan davayı takip etme kararı aldı. 

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul'daki metro inşaatlarına ilişkin açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB'nin bütçe tartışmalarına ilişkin açıklamasında "‘İBB borçlanıyor, şu oluyor, bu oluyor...’ Evet, borçlanıyoruz. Çünkü İBB, 10 tane metro yapıyor" diye konuştu. İmamoğlu, "10 tane metro hattında birden çalışan bir şehir olduk. 2 tane metro hattını hazırlayan bir şehir

Çatalca ve Silivri'deki köylülerin arazi sorunlarına ilişkin araştırma önergesi verildi!

İstanbul'un Çatalca ve Silivri ilçelerindeki bazı mahallelerdeki köylülerin yaşadıkları arazi sorunlarının araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi. 

İzmir depreminde yıkılan Emrah Apartmanı'na ilişkin iddianame hazırlandı!

İzmir'de, geçtiğimiz sene yaşanan 6.6 büyüklüğündeki depremde 30 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı'na ilişkin hazırlanan iddianamede apartmanın projelendirmedeki eksiklikler, malzeme özelliklerindeki yetersizlikler, uygulama ve işçilik yanlışları sebebiyle yıkıldığı belirtildi.

Aydın Ayaydın'dan çimento zamlarına ilişkin açıklama!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan bugünkü köşesinde inşaat sektöründe yaşanan zam fırtınasını ve Rekabet Kurumu'nun kurucu Başkanı Prof. Dr. Aydın Ayaydın'ın çimento zamlarına ilişkin değerlendirmesini kaleme aldı. İşte Rahmi Turan'ın o yazısı...

Fedai Çakmaklı'dan parti binalarının kiralarına ilişkin açıklama!

İYİ Parti Şanlıurfa il başkanı Fedai Çakmaklı, AKP il ve ilçe binalarına ilişkin dikkat çeken bir iddia açıkladı.

Lojman kiralarına ilişkin tebliğ 2014 Haberi

Lojman kiralarına ilişkin tebliğ 2014

Lojman kiralarına ilişkin tebliğ 2014!

Lojman kiralarına ilişkin tebliğ kapsamında 15 Ocak 2014 tarihinden itibaren uygulanacak lojman kiraları belirlendi. Buna göre, konutlardan aylık her bir metrekare için minimum 1,35 TL/m² kira bedeli tahsil ediliyor.


2014 lojman kiraları arttı..

Lojman kira bedelleri 2013 yılında metrekare başına 1,30 TL/m² 'den başlarken; 2014 lojman kiraları ise metrekare başına 1,35 TL/m² 'den başlangıç gösteriyor. Diğer 2014 lojman kira bedelleri şu şekilde sıralanıyor:


- Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda 1,35 TL/m²,

- Kalorifersiz konutlarda 2,11 TL/m²,

- Kaloriferli konutlarda 2,77 TL/m².


Lojman kiralarına ilişkin tebliğ olan Milli Emlak Genel Tebliği aşağıda yer alıyor:


MİLLİ EMLAK GENEL TEBLİĞİ


(SIRA NO: 360)


9/11/1983 tarihli ve 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamındaki kamu konutlarının aylık kira bedellerinin aşağıdaki şekilde belirlenmesi uygun görülmüştür.


1) Kira bedelleri

Yurt içinde bulunan...