04 / 05 / 2024

Lokman Seven

Lokman Seven

Vuslat Proje İnşaat Anonim Şirketi, Murat Faruk Alpdoğan, Lokman Seven, Coşkun Bezmez tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta Eyüp, Karadolap Mahallesi'nde kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven House Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yusuf Elbeyli tarafından kuruldu.

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hills Yapı Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seyed Mahdyyar Hosseınıan tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Osman Kaan tarafından kuruldu.

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Trade İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ergin Ardıç, Fatih Bingöl ve Osman Kaan Çeliktaş ortaklığında kuruldu.

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seven Hılls İstanbul Turizm Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de Engin Barış, Oktay Yarışoğlu ve Şebnem Pekin ortaklığında kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Walıd Dakhel tarafından açıldı.

Seven Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Seven Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Seven Taahhüt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

Lokman Hekim İnşaat sermayesini 36 milyon TL'ye çıkaracak!

Lokman Hekim İnşaat'ın 24 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 36 milyon TL'ye çıkarılması ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye ve İmtiyazlar" başlıklı 6' ncı maddesinin tadil edilmesi hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sitaş Seven İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Toğay tarafından kuruldu.

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seven Days İstanbul Turizm Seyahat İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Selami Erkan tarafından kuruldu. 

Lokman Seven Haberi

Lokman Seven

Vuslat Proje İnşaat Anonim Şirketi, Murat Faruk Alpdoğan, Lokman Seven, Coşkun Bezmez tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 18 Mayıs'ta kuruldu. 


Vuslat Proje İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1-Prefabrik konut yapı inşaat tesisleri ve fabrikasyon tesisleri kurmak inşaat malzemeleri imalatı tesisleri kurmak inşaat malzemeleri alım satımı gerektiğinde ithalatını ihracatını yapmak. 2-Her türlü inşaat  ve inşaat taahhüt işleri yapmak. 3-Her türlü,inşaat malzemelerinin alımını,satımını,imalatını,ithalatını yapmak. İnşaat taahhüt işleri mütaahhitlik  hizmetleri,yapmak. Malzemeli veya malzemesiz inşaatlar yapmak,özel bina inşaatı yapmak,bina arsa ve arazilerini almak,satmak,parselasyon yapmak,inşaat malzemesi alım satımını yapabilmek için bayilikler almak. 4-Yurtiçinde ve yurtdışında konut, apartman, toplu konut, afet konutları, katlı otoparklar, fabrika binaları,sanayi tesisleri,benzin istasyonları,depo ve özel antrepolar sanayi siteleri,çarşılar,sağlık evleri,her çeşit okul binaları,resmi ve özel hastane binaları,su,kanalizasyon,baraj,yol,köprü,alt geçit inşaatları,park,bahçe düzenlemeleri ,otel...