03 / 05 / 2024

Lokum Evler indirim

Lokum Evler indirim

Lokum Evler'de özel avantajlar ve indirimler sunuluyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede toplam 722 tane daireye yer veriliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Tuzla Lokum Evler'de lokum gibi indirim!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. Projede taksitler 1,999 TL'den başlıyor. İşte kampanya...

Lokum Evler projesinde lansman fırsatları için bugün son gün!

Lansmana özel yüzde 18 indirim ve peşin ödemelerde yüzde 12 olmak üzere toplam yüzde 30 oranında indirim uygulanan Lokum Evler projesinde lansman fırsatları için 30 Eylül (bugün) son gün...

Lokum Evler'de fiyatlar 235 bin liradan başlıyor!

Lokum Rvler projesinde yüzde 18 ön lansman indirimi ve yüzde 12 peşin ödeme indirimiyle projedeki daire fiyatları 235 bin lira ile 362 bin lira arasında değişiyor.

DKY Sahil ve Lokum Evler'de kadınlara özel indirim!

DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek...

DKY Lokum Evler güncel fiyatlar!

Lokum Evler Tuzla'da teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanan projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. İşte DKY Lokum Evler güncel fiyatlar...

Lokum Evler Aydınlı ödeme koşulları!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler Aydınlı ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Aydınlı Lokum Evler fiyat!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Projede nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. Aydınlı Lokum Evler fiyat listesi kapsamında 250 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim!

DKY İnşaat imzasıyla Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte, Lokum Evler'de kampanya detayları...

Lokum Evler Tuzla adres!

Lokum Evler Tuzla adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Tuzla Aydınlı, Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Toplam 722 adet daireden oluşan projede nakitte yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi...

Lokum Evler Aydınlı ödeme planı!

Lokum Evler Aydınlı ödeme planı kapsamında, tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. İşte, Lokum Evler Aydınlı ödeme planı detayları...

DKY Lokum Evler kampanyalı ödeme planı!

DKY Lokum Evler kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükseliyor. DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Aydınlı Lokum Evler ödeme koşulları!

Aydınlı Lokum Evler ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede toplam 722 adet konut bulunuyor.

Tuzla Lokum Evler ödeme şartları!

Tuzla Lokum Evler ödeme şartları kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Üniversitelere 12 dakika uzaklıkta inşa edilen projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler indirim Haberi

Lokum Evler indirim

DKY İnşaat tarafından hayata geçirilen Lokum Evler projesinde satış süreci devam ediyor. Proje İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Tuzla ilçesinin Aydınlı bölgesinde konumlandırılıyor. 


Toplam 722 tane daireden meydana gelen Lokum Evler projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Daire alanları 117 metrekare ile 154 metrekare arasında değişiyor. 


Lokum Evler'de özel avantajlar ve indirimler

Lokum Evler projesinde yüzde 25 peşinat ödemesi 18 ay sonra yapılıyor. Projede peşin ödemelerde +yüzde 4 indirim yapılıyor. 


2016 yılında teslim edilecek olan Tuzla Lokum Evler projesi toplam 48 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor. Projede seyir terasları, spor alanları, bisiklet parkurları, yüzme havuzu, fitness center, otopark ve oyun alanları yer alıyor. 


Lokum Evler iletişim

Tel : 0216 517 9 517

Web: www.lokumevler.com

Esra Nur...