30 / 04 / 2024

lokum evler metrekare fiyatları

lokum evler metrekare fiyatları

İbrahim Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY İnşaat, Metropolist Yapı ile birlikte İstanbul Aydınlı'da konumu, manzarası ve imkanlarıyla masal gibi bir hayat sunmaya hazırlanıyor.

Lokum Evler'de geniş geniş oturun! 3+1'ler 468 bin TL!

Tuzla Aydınlı'da hayata geçirile Lokum Evler'de 154 metrekare 3 oda 1 salon daireler 468 bin TL'ye satılıyor. 

Lokum Evler DKY Tuzla güncel fiyatları!

Lokum Evler DKY Tuzla güncel fiyatları en düşük 290 bin TL'den başlıyor. 52 bin 777 metrekare alan üzerinde yükselen projede konutlar hemen teslim ediliyor...

Aydınlı Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Aydınlı Lokum Evler projesi 52 bin 777 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Aydınlı Lokum Evler satılık daire fiyatları 324 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017!

Toplam 722 daireden meydana gelen Tuzla Lokum Evleri'nde daire alanları 117 ila 126 metrekare arasında değişiyor. İşte Tuzla Lokum Evler satış fiyatları 2017...

DKY Lokum Evler daire fiyatları!

DKY Lokum Evler daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da yükselen projede çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası!

Lokum Evler Tuzla yeni yıl kampanyası kapsamında yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri!

Lokum Evler kampanyalı ödeme seçenekleri arasında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta olan proje 52 bin 777 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Aydınlı Lokum Evler daire fiyatları!

Aydınlı Lokum Evler daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Tuzla Lokum Evler satılık ev!

Tuzla Lokum Evler satılık ev fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika uzaklıkta olan projede konutların alanları 64.9 ile 102.87 metrekare arasında değişiyor.

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları!

Lokum Evler Tuzla konut fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. AVM’lere 6 dakika uzaklıkta olan projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Aydınlı Lokum Evler ev fiyatları!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükselen proje toplam 52 bin 777 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Aydınlı Lokum Evler ev fiyatları 195 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

DKY Lokum Evler ödeme planı!

52 bin 777 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen DKY Lokum Evler ödeme planı kapsamında yer alan dairelerde 60 ay vade farksız taksit fırsatı sunuluyor.

DKY Lokum Evler kampanyası!

DKY Lokum Evler kampanyası kapsamında 60 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. Satışları devam eden projede dairelerin büyüklükleri 64.9 ile 102.87 metrekare arasında değişiyor.

lokum evler metrekare fiyatları Haberi

lokum evler metrekare fiyatları

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı Kartal'da yer alan ofis projesi Metrowin Tower'dan sonra bu kez de Lokum Evler projesine imza atıyor.


DKY İnşaat ve Metropolist Yapı, Tuzla'da inşa edecekleri Lokum Evler Projesi'ni düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttı. Emlak sektörüne yeni bir soluk getirecek projenin tanıtımına DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya ve Metropolist Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Derbazlar katıldı. 


Lokum Evler tanıtım filmi için tıklayınız



Doğaya Dokunan Optimum Metrekareler

Lokum Evler projesi ile İstanbul'da masal gibi bir hayat sunmayı hedeflediklerini veurgulayan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, '' Projemizde insanların doğaya dokunabildikleri bir hayat sunuyoruz. Şehir yaşamı toplumsal ilişkilerimizi ve kültürümüze özgü sosyal yaşantılarımız...