05 / 05 / 2024

lokum gibi evler

lokum gibi evler

İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyet gösteren DKY İnşaat yeni konut projesi için Metropolist Yapı ile ortak oldu. Projede, 2 bin ön talep alan ortaklar, dün resmi satışlara başladı.

EYT’liye lokum gibi tatlı çifte müjde! Bu haberi görmeyen EYT'li kalmasın!

Emeklilikte yaşa takılanların emekli olmasını sağlayacak düzenleme Meclis kapısında... Yasanın çıkması ile beraber çalışan EYT'liler kıdem tazminatı alırken, aylığı bağlanır bağlanmaz promosyon da alabilecek. Tazminata taksit mümkün mü? EYT ile emekli olanlar tekrar çalışabilecek mi? İşte ayrıntılar

Emekli ve memura lokum gibi tatlı müjde! 3600 ek gösterge emekli ikramiye farkı kimlere verilecek, kaç TL oldu?

3600 Ek Gösterge kapsamında 2022 senesinde emekli olan memurlara dönük olarak yeni düzenlemeler  oluşturuldu. Peki 3600 ek gösterge ikramiyesi nedir? 3600 ek gösterge ikramiyesi farkı kimlere verilir ve ne kadardır? Detaylar için tıklayınız...

Lokum Evler DKY Ekopratik ödeme şekli!

Lokum Evler DKY Ekopratik ödeme şekli kapsamında projede yüzde 10 peşinatla kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokum Evler projesi DKY İnşaat tarafından Tuzla'da inşa edildi...

Tuzla Lokum Evler Konutları güncel fiyatlar!

Lokum Evler projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. Projede kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor...

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları minimum 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzasıyla yükselen projede kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor...

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Evler'de kira öder gibi ev sahibi olun!

Toplam 722 konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler'de kira öder gibi ev sahibi olunuyor. Teslimlerin hemen yapıldığı projede daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

Antalya Serik'te selzedelere yeni ev yapıldı!

Serik Haskızılören’de 2011’de sel felaketi yaşandı. Devlet selde ev ve işyerleri yıkılanlara villa gibi evler yaparak teslim etti.

Hatay kentsel dönüşümde son durum!

Antakya Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ilçedeki kentsel dönüşüm ve Arkeopark projesi hakkında bilgi verdi. Savaş ''Türkiye'de kentsel dönüşüm ile kutu gibi evler yapılıyor ve kentsel dönüşüm değil de rantsal dönüşümler yapılıyor'' dedi.

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fitness alanı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Hatice Kolçak: Yazlık ev kiraları 30 bin lirayı buluyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, tatil sezonuna girilmesiyle yazlık evlerde kira fiyatlarının aşırı arttığını, 0-60 metrekare kutu gibi evler için sezonluk 30 bin lira kira istenilen yerler olduğunu söyledi.

Lokum Evler Rezidans satılık!

Lokum Evler Rezidans satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Lokum Evler ‘de 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri yer alıyor.

Lokum Evler Tuzla fiyat bilgileri!

DKY Lokum Evler projesi 722 adet konuttan meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 gibi daire tipleri bulunuyor. Lokum Evler Tuzla fiyat bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

lokum gibi evler Haberi

lokum gibi evler

Tuzla Aydınlı’da konumlanan ve 7 blokta 722 daireden oluşan projede, 2 bin ön talep alan ortaklar, dün resmi satışlara başladı. Arsa dahil 300 milyon dolar değere sahip Lokum Evler projesinde teslimlerin Aralık 2016’da yapılması planlanıyor. Lokum Evler’de dairelerin metrekare satış fiyatı 2 bin liradan başlarken, aidatların da metrekare başına 1.5 lira olması planlanıyor. 


YÜZDE 30 İNDİRİM

Projede 6 blokta 2+1 ve 3+1 daireler tasarlanırken, bir rezidans bloğunda 1+1 ve 2+1 dairelere yer verdiklerini söyleyen DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 30 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanyalarında yüzde 18 lansman indirimi ve yüzde 12 pesin ödeme indirimi olmak üzere yüzde 30 indirim fırsatı sunduklarını söyledi. Firma bünyesinde 24 ay 0 faizle vadelendirme imkanı sunduklarını belirten Dumankaya, 0.85’den başlayan oranlarla banka kredili...