17 / 05 / 2024

Lokum Rezidans 1+1 fiyatı

Lokum Rezidans 1+1 fiyatı

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla Tuzla'da hayata geçirilecek Lokum Evler projesinin 'Lokum Rezidans' bloğu satışa çıktı. 1+1 ve 2 + 1 daire tipinde 145 dairenin bulunuyor.

Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 177 bin TL'den satışta!

DKY inşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayata geçirilecek Lokum Rezidans 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Lokum Rezidans’ta bin 772 TL’den başlayan aylık taksitlerle ev sahibi olmak mümkün.

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı!

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans!

Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans, 1.156 daire ve 39 cadde mağazasından oluşuyor. Beylikdüzü Viraİstanbul Rezidans projesinde metrekare satış fiyatı 3 bin 100 liradan başlayarak değişiyor...

Beyaz Park Topkapı'nın inşaatı başladı!

İstanbul'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Beyaz Park Topkapı Projesi inşaat çalışmaları başladı!

İSTANBUL'da binlerce konuta imza atan, Topkapı'da; Mira Rezidans, Beyaz Rezidans 1, Beyaz Rezidans 2 gibi projeleri hayata geçiren Beyaz İnşaat, yeni projesi Beyaz Park Topkapı'nın inşaatına başladı.

Tuzla Lokum Rezidans satılık ev!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri 64.91 metrekareden başlıyor. Tuzla Lokum Rezidans satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

Aydınlı Lokum Rezidans lokasyon!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Aydınlı Lokum Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans ödeme koşulları!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen proje toplam 722 adet daireden oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Tuzla Lokum Rezidans fiyat listesi!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Tuzla Lokum Rezidans fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 180 bin TL'den başlıyor.

Aydınlı Lokum Rezidans satış ofisi!

1+1'lerin alanları 64.91 metrekareden başlaıdğı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Aydınlı Lokum Rezidans satış ofisi telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Lokum Rezidans Tuzla ulaşım!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans Tuzla ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme seçenekleri kapsamında 15 ay kredi firmadan sağlanıyor.

Lokum Rezidans lokasyon bilgisi!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans 1+1 fiyatı Haberi

Lokum Rezidans 1+1 fiyatı

Lokum Rezidans'ta fiyatlar ise 177 bin liradan başlıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim, 36 ay yüzde "0" faiz oranı ve 1772 liradan başlayan taksitlerle rezidans sahibi olunuyor. 


Ali Dumankaya, Lokum Rezidans bloğunda sakinlerin ihtiyaçlarını karşılayacak her detayı düşündüklerini söyledi. Projede; yeşil alanlar, fitness merkezi, havuz, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon ve kiralama gibi hizmetler...