07 / 07 / 2024

lokum rezidans indirim

lokum rezidans indirim

İnşaat şirketleri Mayıs ayı için düzenledikleri kampanyalarla konut alıcısına her türlü avantajı sunuyor. Örneğin, Sur Yapı yeni projesini tercih edenlere lansmana özel yeni indirim yapıyor.

San Diego Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen San Diego Rezidans projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 

Lokum Manzara'da Efsane Cuma'ya özel indirim!

Lokum Manzara projesinde Efsane Cuma'ya özel yüzde 25 indirim ve 36 ay 0 vade farkı ile ödemeler yapılıyor. DKY ve Metropolist Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede satışlar devam ediyor.

Roya Nova Rezidans’ta bayrama özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Roya Yapı tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Projede daire fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı!

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

3. İstanbul Grand Rezidans'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Başakşehir 3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 daireden meydana geliyor.

Evinpark Ada ile Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim!

İstanbul Anadolu Yakası’nın hızla gelişen bölgesi Maltepe’de inşa edilen ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans’ta Anneler Günü’ne özel indirim fırsatı sunuyor.

Beyaz Rezidans Haliç'te yüzde 10 indirim!

Beyaz İnşaat tarafından Eyüp'te inşa edilen Beyaz Rezidans Haliç projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Beyaz Rezidans Haliç'te yüzde 10 indirim kampanyası!

Beyaz Rezidans Haliç'te firma bünyesinde uygulanan ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sunuluyor.

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fitness alanı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim!

DKY İnşaat imzasıyla Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte, Lokum Evler'de kampanya detayları...

Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

Lokum Evler Tuzla'da daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Peki Aydınlı Lokum Evler Rezidans nerede?

lokum rezidans indirim Haberi

lokum rezidans indirim

Toplamda 1394 konuttan meydana gelen Avrupark'ta ev fiyatları 170 bin liradan başlıyor. 1 + l'den 4+1 'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje yüzde 1 KDV avantajına da sahip. 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Cihan İnşaat ve Konut Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Avrupark Bahçekent, avantajlı fiyatlarla satışa çıkmıştı. Projedeki bu fırsatlar Mayıs sonuna kadar Irmak Grup, Çolakoğlu Yapı,  Bordo Yapı ve Intes Yapı'nın" Başakşehir'de inşa ettiği Vadişehir'de de konut alıcısına bahar fırsatları sunuluyor. Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı Vadişehir projesinde yatırımcıya ayrıca yarısı peşin, faizsiz 60 ay vadeli avantajlı ödeme planları da sunuluyor. 

550 milyon liralık yatınmla hayata geçirilen proje, 650 konut ve 60 ticari üniteden oluşuyor. 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alan Vadişehir'in yüzde 75'i peyzaj alanlarına ayrıldı. 

Sur...