17 / 06 / 2024

San Diego Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

San Diego Rezidans'ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen San Diego Rezidans projesinde teslimler 1 yıl sonra yapılacak. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerin yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. 



San Diego Rezidans projesi Başkent Ankara'da inşa ediliyor. Toplamda 92 konutun yer aldığı projede peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

Ankara San Diego Rezidans projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Arsa alanı 3 bin 300 metrekare olarak açıklanan San Diego Rezidans projesindeki konutların teslimlerinin 1 yıl sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Peki San Diego Rezidans projesinde yer alan konutların fiyatları kaç TL? San Diego Rezidans projesindeki konutlar için kaç ay vade yapılıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve San Diego Rezidans projesi ile ilgili detaylar...

San Diego Rezidans ta peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler 1 yıl sonra!

AVN Yapı imzası ile hayata geçirilen San Diego Rezidans projesinde yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 2 milyon 800 bin TL'den, 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 4 milyon TL'den başlıyor.

Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılan projede vadeli ödemelerde ise yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldığında kalan tutar 12 ay taksitle faizsiz şekilde ödenebiliyor.

Havaalanına 5 dakika, Otonomi'ye 3 dakika, Kızılay'a 18 dakika uzaklıkta yükselen San Diego Rezidans projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

San Diego Rezidans'ın sosyal alanları arasında; Açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, SPA merkezi tenis kortu, restaurant, vitamin bar ve otopark mevcut. 

Web: https://sandiegoesenboga.com/
Telefon: 0533 234 32 05

 

Eliz Paradise Antalya'da teslimler 4 ay sonra! 

Revoist Ortaköy satışta! Yeni proje! 

Violetta Vadi'de 22 milyon TL'ye özel havuzlu 2+1'ler! Yeni proje!


Geri Dön