02 / 05 / 2024

Lokum Rezidans lokasyon

Lokum Rezidans lokasyon

İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen proje toplam 722 adet daireden oluşuyor. Proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Lokum Rezidans lokasyon bilgisi!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans lokasyon bilgisi kapsamında Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Rezidans iletişim bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 722 adet daire yer alıyor. Lokum Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Lokum Rezidans satılık daire!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Tuzla Aydınlı' da hayata geçiriliyor. Lokum Rezidans satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak seçeneklerle dizayn edildi.

Lokum Rezidans güncel fiyatları!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Rezidans güncel fiyatları 180 bin TL 'den başlıyor.

Lokum Rezidans ödeme planı!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika uzaklıkta bulunuyor. Lokum Rezidans ödeme planı kapsamında yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Lokum Rezidans ulaşım bilgileri!

Peşinatta yüzde 15 indirim sağlanan projede toplam 722 adet daire bulunuyor. Lokum Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? Bahar Rezidans lokasyon bilgisi!

Nisan ayının başında görücüye çıkacak olan Deniz İstanbul Bahar Rezidans nerede? İşte Bahar Rezidans lokasyon bilgisi...

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi!

Başakşehir Sakura Rezidans nerede? Lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Sakura Rezidans nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı!

Lokum Rezidans peşinatsız ödeme planı haberimizde yer alıyor. DKY İnşaat imzasını taşıyan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye!

DKY İnşaat imzası taşıyan Tuzla Lokum Rezidans'ta 1+1 daireler 230 bin TL'ye satışa sunuluyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut...

3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Peşinde yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Rezidans ve ticari alanlardan meydana gelen Keleş Center Airport projesinde fiyatlar 395 bin TL ile 1 milyon 488 bin 300 TL arasında değişiyor. Peki Keleş Center Airport nerede? İşte lokasyon!

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Tuzla Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların alanları ve konumlarına göre değişiyor. 52 bin 777 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede fitness alanı, yüzme havuzu gibi çeşitli sosyal donatı alanları bulunuyor.

Huzurlu Marmara Rezidans lokasyon!

Toplam 90 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede ödemelere göre 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Huzurlu Marmara Rezidans lokasyon bilgisine göre Beylikdüzü İDO İskelesi 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon!

İş GYO ve Nef imzası ile inşa edilen proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Topkapı Inİstanbul Lokal Rezidans lokasyon bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Tuzla Lokum Evler lokasyon!

Dairelerin 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandığı proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Tuzla Lokum Evler lokasyon bilgisine göre İstanbul İl 'i, Tuzla Aydınlı 'da inşa ediliyor.

Lokum Evler Rezidans fiyatları!

Lokum Evler Rezidans fiyatları konutların kat ve cephelerine bağlı olarak değişiyor. Anahtar teslimlerinin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Soyak Konforia Rezidans lokasyon!

Ödemelere göre yüzde 1 KDV uygulanan projede bloklar 15 kat şeklinde yükselecek. Soyak Konforia Rezidans lokasyon bilgilerine göre Bahçeşehir göletten 7-8 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Lokum Rezidans lokasyon Haberi

Lokum Rezidans lokasyon

Ortak kullanım alanları arasında projede kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçiriliyor. Proje toplam 53 dönüm arsa üzerinde inşa ediliyor.


Toplam 722 adet daireden meydana geldiği projede dairelerin büyüklerine göre 1+1'lerin alanları 64.91 metrekare iken, 2+1'lerin alanları 102.87 metrekare olarak dizayn edildi.


Ulaşım bilgisi kapsamında Tuzla Lokum Rezidans projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, Üniversiteler'e 12 dakika, sahile 8 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Lokum Rezidans ödeme koşulları kapsamında taksitlerin 1.481 TL'den başlangıç gösterdiği projede 36 ay vade farksız taksitlendirme sağlanıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. 


Lokum Rezidans projesinde fiyatlar 1+1 daireler 180...