04 / 05 / 2024

london eye projesi istanbul

london eye projesi istanbul

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan ve her yıl milyonlarca turisti ağırlayarak şehre önemli bir katkı sağlayan “London Eye” benzeri bir proje İstanbul'da hayata geçirilecek.

TOKİ Ankara 2023 projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kalecik projesi yarın ihaleye çıkacak. Söz konusu projede 78 konut, 136 iş yeri ve 5 restoran yer alacak.

TOKİ Ankara projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye 78 yeni konut ve 136 yeni iş yeri geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın başkent projesi için geri sayım başladı. Merakla beklenen proje 15 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Sivas Yıldızeli projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 226 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın, Sivas projesi yarın ihaleye çıkıyor. Yıldızeli'nde yükselecek projede 226 konut yer alacak.

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 112 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ordu projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte Ordu TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 103 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Trabzon projesi yarın ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 103 konut yer alıyor. 

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırklareli projesi için büyük gün geldi. İşte TOKİ Kırklareli projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

london eye projesi istanbul Haberi

london eye projesi istanbul

İstanbul'da turizm gelirlerini arttırmak için yatırımcılar da farklı çalışmalara da imza atıyor. İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan ve her yıl milyonlarca turisti ağırlayarak şehre önemli bir katkı sağlayan “London Eye” benzeri bir projenin İstanbul’da hayata geçirilebileceği açıklandı. “Seyir Terası” olarak planlanan projenin maliyetinin ise yaklaşık 70 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

Projenin tarihi dokuyu bozmadan yapılabileceğini söyleyen Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi ve mimar Murat Kalsın, “İstanbul 2017 yılında 11 milyona yakın yabancı turist çekti. Gelecekte İstanbul’un dünyanın en fazla ziyaret edilen şehirleri arasında yer alması için, kültürel ve tarihi eserlerin yanında simgesel yapılara da ihtiyacımız var. Londra’daki ‘London Eye’ bugün ülkeye milyarlarca dolarlık katkı sağlıyor. İstanbul’un dokusuna uygun projelerle, bu güzel şehri turizmin Şampiyonlar Ligi’ne çıkarabiliriz”...