16 / 05 / 2024

londra düğün mekanları

londra düğün mekanları

Dünyanın en köklü parlamentosu olan ve parlamentoların anası olarak kabul edilen İngiltere Londra' daki İngiltere Parlamento binası ( Westminster Sarayı ) özel organizasyonlara açılı yor...

Akiş GYO'dan Londra ve Beykoz'a kentsel dönüşüm projesi!

Akiş GYO'nun Londra ve Beykoz olacak şekilde tipik iki kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Akiş GYO Genel Müdürü Levent Çanakçılı, projeler ve sektör ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Erzurum'daki tarihi mekanlar kentsel dönüşümle gün yüzüne çıkartıldı!

Erzurum'da "Kültür Yolu" projesi kapsamında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla tarihi mekanlar gün yüzüne çıkartıldı

Sanayi alanlarının şehir dışına taşınması dönüşümün önünü açacak!

İzmit Makina İmalatçıları Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi üyeleri, fiziki mekanların üretim kapasitesini karşılamaması sebebiyle taşınıyor. Alınan bu kararla, kentsel dönüşümün önü açılacak...

Erzurum'da tarihi mekanlar kentsel dönüşümle hayat bulacak!

Erzurum Valisi Okay Memiş, ilde başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili konuştu.  "Bütün projeleri masaya yatırdık ve kısa süre içinde başlatmayı hedefliyoruz'' dedi.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Metruk fabrikalar yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Çoğunluğu zamanında fabrika olan büyük endüstriyel binalar, bugün renkli ve canlı mekanlar olarak yeniden doğmaya başladı. Dönüşümleriyle çevresine büyük bir değer katan bu yapıların bazıları sanat merkezi bazıları ise müze ve galeri oluyor.

49 yıllık otobüs yazlık eve dönüştü!

Güney Galler ile Londra arasında yolcu taşıyan 49 yıllık otobüs yazlık evine dönüştürüldü. 700 Sterlin'e satın alınan otobüsün muhteşem eve dönüşmesi için 4 bin Sterlin harcandı.

Balıkesir Edremit'te kentsel dönüşüm konuşuldu!

Londra Belediye Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı SaimaAshraf ve Birleşmiş Milletler Küresel Sağlık Danışmanı Dr. Tariq H. Cheema, Edremit belediye Başkanı Kamil Saka ile sağlık turizmi ve kentsel dönüşüm hakkında görüş alış verişinde bulundular.

İstanbul doğru dönüştürülmeden metrakere fiyatları batıya yaklaşmamalı!

İstanbul’u doğru dönüştürmeden metrakere fiyatlarını batıya yaklaştırmanın mümkün olmadığını söyleyen Şehir Plancısı Hüseyin Oflaz, “Bugün Londra’da metrakare fiyatı 25 bin, New York’ta 15 bin dolar İstanbul ise 3 bin dolar” dedi.

Altınok Öz: Dönüşümde kimseyi yerinden etmedik!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, muhtarlarla gerçekleştirdiği 84. toplantısında, ilçede yürütülen çalışmalar ve Londra temaslarını anlattı. Öz: "Dönüşümde kimseyi yerinden etmedik" dedi

Şanlıurfa Viranşehir eski belediye binası müzeye mi dönüşecek?

Viranşehir ilçesinin tarihi mekanlarından olan eski belediye binasının müze kültür evine dönüştürülmesi için ihale yapıldı. 3 firmanın katıldığı ihalenin sonuçlarının ise yapılacak inceleme sonucu açıklanacağı duyuruldu.

londra düğün mekanları Haberi

londra düğün mekanları

Avam Kamarası yetkilileri parlamentonun tamir ve restorasyon fonuna katkı için bazı odaları şirket ve kişilerin özel organizasyonları için kiralanacağını belirtti. Böylece kişiler Parlamento Binası'nda düğün yapabilecek.


Dünyanın geçmişi en geriye giden parlamentosu olan ve "Parlamentoların Anası" lakabıyla anılan Londra'daki İngiliz Parlamento binası (Westminster Sarayı) özel organizasyonlara açılıyor. Neo-Gotik mimari yapısına sahip ve İngiltere'nin Thames Nehri'nin kenarında bulunan binanın Pugin Odası ve Churchill Yemek Odası gibi kısımları şirketlere ve kişilere özel organizasyonları için kiralanacak.


BAKIM ONARIM FONUNA KATKI İÇİN

Tartışma yaratan hamleyle birlikte çiftler de düğünlerini meşhur Parlamento Binası'nda yapabilecek. İngiliz Avam Kamarası yetkilileri Parlamento binasının bakım ve onarım fonuna katkı için böyle bir karar aldıklarını söyledi.

İngiliz milletvekillerinin çoğu bu hamleyi desteklese de bazı milletvekili parlamentonun ticarileşmesine karşı çıktı. Bir milletvekili "Sıradaki ne?...