16 / 05 / 2024

Londra haftalık ev kiraları

Londra haftalık ev kiraları

LONDRA'DA artan ev kiralarını fırsata çevirmek isteyen bir ev sahibi, kentin merkezindeki dairesini haftalık 150 liraya kiralamaya karar verdi. İnternette emlak sayfalarına ve gazetelere ilan verildi...

Yazlık bölgelerde ev kiraları otellere yaklaştı: Haftalık ve aylık kiralama fiyatları hangi ilde ne kadar?

TSKB Gayrimenkul Değerleme, yazlık bölgelerdeki fiyat artışlarını, konaklama tercihlerindeki değişiklikleri anaziz etti. Peki yazlık bölgelerde haftalık ve aylık kira bedelleri ne kadar?

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

4 soruda günlük ev kiralama işlemleri ve cezaları!

Konut siteleri veya apartmanda daire sahibi olan kimseler de taşınmazını günlük veya haftalık olarak kiraya vermek isteyebiliyor. Peki günlük kiralık evler için ruhsat gerekir mi? Günlük ev kiralamalarına banka zorunluluğu var mı? diyorsanız işte yanıtı...

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

DKY Kartal satılık ev!

DKY Kartal satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. DKY Kartal projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası 'nda inşa ediliyor.

Topkapı Inİstanbul satılık ev!

Dumlupınar Caddesi’ne 60 metre uzaklıkta bulunan proje toplam 411 bin 941 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Topkapı Inİstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Bornova İzmir Folkart Life satılık ev!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede daireler 25 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Bornova İzmir Folkart Life satılık ev tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Aydos Country Sinpaş satılık ev!

Toplam 900 adet daireden meydana gelen proje 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Aydos Country Sinpaş satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı.

Manzara Adalar Yakacık satılık ev!

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Manzara Adalar Yakacık satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Bodrum Elysium Miramar satılık ev!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 22 blok halinde inşa ediliyor.Bodrum Elysium Miramar satılık ev büyüklükleri 192 metrekare olarak dizayn edildi.

Manzara Adalar satılık ev!

D-100 karayoluna 4 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 975 adet daireden meydana geliyor. Manzara Adalar satılık ev tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev!

Folkart Yapı Folkart Life Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Folkart Yapı Folkart Life Bornova projesi İzmir’de inşa ediliyor.

Tema İstanbul Halkalı satılık ev!

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede 3 bin 531 adet daire yer alıyor. Tema İstanbul Halkalı satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Londra haftalık ev kiraları Haberi

Londra haftalık ev kiraları

LONDRA'DA artan ev kiralarını fırsata çevirmek isteyen bir ev sahibi, kentin merkezindeki dairesini haftalık 150 liraya kiralamaya karar verdi. İnternette emlak sayfalarına ve gazetelere ilan veren kurnaz ev sahibinin, kiracısına ilk sorduğu soru ise 'klostrofobiniz var mı?' Zira daire bir hücreden ya da su deposundan farksız ve o kadar küçük ki içeride ayağa kalkmak mümkün değil. Ayrıca çatı katındaki bu odaya ulaşmak için 10 metrelik portatif bir merpeni tırmanmak gerekiyor. Yine de ev sahibi burada yaşanabileceğini söylüyor. 


Star...