03 / 05 / 2024

londra olimpiyatları başlayacak

londra olimpiyatları başlayacak

2012 Londra Olimpiyatları kapsamında İngiltere'de sokaklar yenilenmeye başlandı. Bu değişimden dükkan sahipleri ve kent sakinleri memnun

Cebeci Residence Pendik'te satışlar ne zaman başlayacak?

2 blok halinde Pendik'te hayata geçirilen Cebeci Residence projesinde satışlar 10-15 gün içinde başlayacak. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daireler yer alıyor.

Isıdem yeni tesisinde üretime başlayacak!

Isıdem, yaptığı tesis yatırımıyla ulaştırmada, petrokimya tesislerinde ve yenilenebilir enerji sistemlerinde kullanılan elastomerik kauçuk köpüklerinin üretimine başlayacak. Isıdem Genel Müdürü Murat Erenoğlu,boru ve levha üretimine başlayacaklarını açıkl

Dalaman-Londra arası tarifeli seferler başlayacak!

Mayıs'ın ikinci haftasından itibaren Gatewick ve Manchester'dan Dalaman Havalimanı'na karşılıklı tarifeli uçak seferler başlayacak. Paket turlarla gelmek zorunda kalan İngilizler, bu sayede yıl boyunca münferit olarak da Muğla'ya gelebilecek.

Enerji Verimliliği Fuarı 14 Ocak'ta başlayacak!

Enerji Verimliliği Fuarı 14 Ocak'ta başlayacak. Expotim tarafından Enerji Verimliliği Haftası kapsamında düzenlenen "6. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı (EVF)" 14-17 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Selçuklu Yazır başvuruları 5 Ocak'ta başlayacak!

TOKİ Konya Selçuklu Yazır 19 konut başvurusu 5 Ocak'ta başlayacak. Toplam 664 konutun yer aldığı projede kura çekilişi 16 Ocak 2015 tarihinde Konya Selçuklu Yazır TOKİ Şantiyesinde geçekleşecek.

Kılıçoğlu Levent'te plaza projesine başlayacak!

Kılıçoğlu Group, Levent'te yeni bir plaza projesine başlayacak. 5 bin metrekarelik alanda yükselecek proje Nisan 2015'te start alacak..

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak!

Toplam 344 adet daireden meydana gelen TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi teslimleri 5 Ocak'ta başlayacak. Projede başvuru işlemleri 15 Ocak'a kadar devam edecek.

Çevre temizlik vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Vergi borcu bulunan mükelleflerin faizli borçlarını taksitle ödeyebilmeleri için Eylül 2014 tarihinde 6552 sayılı Torba Yasa yürürlüğe girdi. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Emlak vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

Biriken emlak vergisi borç ve faizleri de dahil, bazı alacak ve vergi borçlarının yapılandırılması için Eylül 2014 tarihinde Torba Yasa çıktı. Peki, emlak vergisi yapılandırma ödemeleri ne zaman başlayacak?

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuruları 26 Aralık'ta başlayacak!

TOKİ Eskişehir Karapınar başvuruları 26 Aralık'ta başlayacak. Daire fiyatlarının 100 bin 263 TL'den başladığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

TOKİ Kayaşehir Konutları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 919 ada 3 - 4 parselde yer alan 637 konut ve 6 dükkan ihalesi 24 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek. Peki TOKİ Kayaşehir Konutları ne zaman başlayacak?

Çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

Emlak ve çevre temizlik vergileri için vergi affı başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı. Peki, çevre temizlik vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak? İşte tebliğ esasları..

Emlak vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

30 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete 'de yayımlanan karar gereğince vergi yapılandırma başvuruları 31 Aralık'a kadar uzatılmıştı. Peki, emlak vergisi yapılandırma taksitleri ne zaman başlayacak?

londra olimpiyatları başlayacak Haberi

londra olimpiyatları başlayacak


2012 Londra Olimpiyatları hazırlıkları için İngiltere'nin başkenti Londra'da Olimpiyat Parkı'nın yakınındaki sokaklar yenileniyor. Binalar boyanıyor, dükkanların ve restoranların tabelaları değişiyor. Sokakların yeni yüzü ile Olimpiyatlar süresince spor severleri konuk edecek olan Londra'nın değişiminden esnaflar oldukça memnun.


Olimpiyat Parkı'na çıkan Leyton High Road'da kafe, restoran ve dükkanlarda koyu kırmızı, pastel yeşil, mor ve kahverenginin tercih edildiği sokakta, neon ışıklı tabelalar yerini el yazısı ile yazılmış özel tabelalara bırakıyor. Sokak boyunca, gerekli görülen binaların pencere ve kapıları da değiştiriliyor. 


Yenileme çalışmasının 500 bin sterlini bulduğu Leyton High Road'daki dükkan sahipleri ise durumdan memnun. Daily Mail'e konuşan gece kıyafetleri satan dükkanın sahibi Panayiota Philippou, "Sokak şimdi, çok daha güzel görünüyor. Satışlar arttı" değerlendirmesinde bulundu.


Waltham Orman Konseyi Chris Robbins ise "Leyton, Olimpiyat Oyunları'nın giriş kapısı....