17 / 05 / 2024

londra su kulesi ev

londra su kulesi ev

Leigh Osborne ve Graham Voce çifti 19. yy'dan kalma su kulesini eve dönüştürdü

Vefik Alp: Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonu büyük suçtur!

Galata Kulesi’nin ‘Hilti’li restorasyonuyla ilgili açıklama yapan Yüksek Mühendis Mimar ve Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, çalışmaların büyük bir suç olduğunu söyledi.

İBB'den Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmalarına suç duyurusu!

İBB, Galata Kulesi'nde devam eden restorasyon çalışmalarıyla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Galata Kulesi'nin yıkılan duvarı yeniden örüldü!

İstanbul Büyükeşhir Belediyesi, Galata Kulesi’nde onaylı restorasyon projesi olmadan yapılan hiltili çalışma için Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunurken, dün yıkılan duvarın alelacele yeniden örüldüğü belirlendi.

Essex şehrindeki metruk saat kulesi, lüks rezidansa dönüştü!

İngiltere'nin Essex şehrinde metruk bir su kulesi satın alan adam iki yıl içerisinde burayı lüks bir rezidans haline getirdi.

Büyükada'ya modern yangın gözetleme kulesi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükada'da klasik metotların yanında teknolojinin de kullanılacağı yeni yangın gözetleme kulesi inşa edilecek.

Londra Big Ben saat kulesi 29 milyon sterlin yatırımla yenilenecek!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından tarihi Big Ben saat kulesinde 29 milyon sterlinlik bakım ve tamirat çalışmaları yapılacak. 157 yıldır Londralılara hizmet veren binanın onarımı 3 yıl sürecek.

Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işi ihaleye çıkıyor!

Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü; Feneryolu Gözlem Kulesi ve Peyzaj Düzenleme işini 13 Şubat 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Londra'daki Tower Bridge'in seyir kulesinin zemini camla kaplandı!

Thames Nehri' nin üzerinde yer alan 120 yıllık Tower Bridge, İngiltere'nin başkenti Londra'nın simgelerinden. Tower Bridge'in seyir kulesi yenilenerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı.

Londra'nın simgesi Tower Bridge'e cam zemin!

İngiltere'nin başkenti Londra'nın simge yapılarından 120 yıllık Tower Bridge'in 42 metre yükseklikte bulunan seyir kulesi yenilerek, zemininin bir kısmı camla kaplandı. Cam zemin büyük ilgi görüyor...

İzmir Saat Kulesi'nin çeşmelerinden su akmıyor!

Suları akmayan perişan çeşme İzmir Saat Kulesi'ndeki 12 çeşmenin hiçbirisinden su akmıyor. Serinlemek için muslukları çeviren turistler, su akmadığını görünce gülüşüyor ve şaşkına dönüyor.

Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek!

Birinci Dünya Savaşı’nın başlamasının 100. yıldönümü için İngiltere’deki Londra Kulesi’nin çevresine 800 bin seramik gelincik yerleştirilecek. Şehit askerleri temsil eden gelinciklerin bir kısmı kulenin bahçesine yerleştirildi

Temel Kotil'e Yılın CEO'su ödülü!

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi!

THY Genel Müdürü Kotil'e Yılın CEO'su ödülü verildi. THY Genel Müdürü Temel Kotil, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen "2014 Havayolları Strateji Ödülleri"nde, "Yılın CEO'su" ödülüne layık görüldü.

londra su kulesi ev Haberi

londra su kulesi ev

Londra'nın merkezinde bulunan su kulesini 8 aylık çalışmanın ardından su kulesine dönüştüren Leigh Osborne ve Graham Voce çifti 19.yy'dan kalan su kulesini muhteşem bir eve dönüştürdü. 8 aylık çalışmanın karşılığını alan çiftin 4 yatak odası, spor salonu, çatı katı terası ve muhteşem bir Londra manzarası...