06 / 05 / 2024

Londra yeşil köprü

Londra yeşil köprü

Yapımı 2018' de tamamlanacak Londra 'nın yeni köprüsü Garden Bridge Thames Nehri' ni yemyeşil bir bahçeyle süsleyecek. Köprü, daha inşa edilmeden büyük yankı uyandırdı...

Asgari ücretle ilgili flaş açıklama! İşveren yeşil ışık yaktı

Son dakika haberi: Türkiye İşveren Sendikası, asgari ücret zammı için açıklama yaptı. TİSK'ten yapılan açıklamada, işveren tarafı da asgari ücret zammına yeşil ışık yaktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asgari ücretle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Asgari ücrete Temmuz zammı için yeşil ışık geldi. 

Asgari ücrete yarı yıl zammında flaş gelişme! Yetkililer yeşil ışık yaktı

Asgari ücrete yılbaşında yapılan zamların yılın ilk 4 ayında eriyip tükenmesi hükümet yetkilileri ve iş adamları tarafından masyaa yatırıldı. Asgari ücrete yılın ikinci yarısından patronlardan yeşil ışık yandı. TÜSİAD'a yeni Başkan seçilen Orhan Turan açıklama yaptı

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

Nurgül Yeşilçay: Londra’dan ev alacağım!

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bebek’te bulunan Pulihoz adlı mekan çıkışında görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Yeşilçay, “Her çok güzel gidiyor, yaramazlık yok. Londra’dan ev alacağım, yaza da düğün istiyorum” dedi.

Beykoz'daki Yeşil Köşk 8.5 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İstanbul Beykoz’da 1860 yılında hayata geçirilen tarihi Yeşil Köşk satışa çıkarıldı. Ünlü dekoratör Serdar Gülgün tarafından aslına uygun olarak restore edilen köşk için 8,5 milyon TL'lik bedel belirlendi.

Manavgat Değirmenli’ye yeni köprü inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Manavgat’ta 3 mahalleyi birbirine bağlayan Değirmenli mahallesindeki köprü inşaatı hızla devam ediyor.

Kahramanmaraş Andırın'daki 4 minareli asma köprüye ödül!

Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesinde inşa edilen 4 minareli asma köprüye İngiltere’den ödül geldi. Belediye Başkanı Baki Tezcan’ın projesini çizdiği ve belediye işçileri tarafından köprü 300 bin TL'ye mal oldu. 

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan ofis aldı mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tower 205 projesindeki 125 milyon 252 bin 896 TL değerindeki ofisin Emel Yeşil Küçükçolak'a satış işleminden vazgeçildi...

Emel Yeşil Küçükçolak, İstanbul Tower'dan 125,2 milyonluk ofis aldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Tower 205'teki 12 adet ofisi 125 milyon 252 bin 896 TL bedel karşılığında Emel Yeşil Küçükçolak'a sattı...

Şanlıurfa Karaköprü'deki yeşil alanlara dökülen hafriyat TBMM'de!

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yeşil alanlara hafriyat döküldüğü iddiası TBMM gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gebze’ye yaya köprüsü inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze D-100 üzeri Osman Yılmaz Mahallesi bölgesinde yaya köprüsü inşa edilecek.

Gezi Parkı'ndan Harbiye'ye ekolojik köprü geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlamak için yapılması planlanan ekolojik köprü çalışmaları başlatıldı.

Londra yeşil köprü Haberi

Londra yeşil köprü

Londra önümüzdeki yıllarda, Thames Nehri üzerinde yeni bir köprüyle daha da güzel bir görünüm kazanacak. Köprü, daha inşa edilmeden büyük yankı uyandırdı. Bunun sebebi, köprünün olağanüstü tasarımı. Garden Bridge adı verilen köprü aynı zamanda büyüleyici bir bahçe olarak tasarlandı. Köprü, üzerinde çok sayıda ağaç ve bitkinin yer alacağı dev bir bahçe olacak. Sadece yayaların geçişine izin verilecek köprünün uzunluğu 367 metre. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'ndaki, olimpiyat meşalesinin yaratıcısı Thomas Heatherwick tarafından tasarlanan köprünün ilham kaynağı ünlü İngiliz oyuncu Joanna Lumley. Köprü, Lumley'in Prenses Diana'nın anısına içinde bahçe olan bir köprü yapılması fikrinden esinlenerek ortaya çıkmış. Projesi iki sene önce tamamlanan köprü gerek konumu, gerekse maliyeti yüzünden büyük tartışmalara yol açtı. South Bank'i, Temple'a bağlayacak olan köprünün maliyeti tam 175...