17 / 07 / 2024

londrada tavanı çöken tiyatronun adı ne

londrada tavanı çöken tiyatronun adı ne

Başkentte tiyatroların bulunduğu ve Leicester meydanının yakınındaki Shaftesbury Caddesi üzerindeki Apollo tiyatronun tavanının bir kısmının, "Curious Incident Of The Dog in the Night-time" adlı oyunun gösterimi sırasında çöktüğü kaydedildi...

Antalya'da çöken tavan kalıbının altında kalan inşaat işçileri yaralandı!

Antalya Serik'te kongre ve kültür merkezi inşaatının çöken tavan kalıplarının altında kalması sonucunda yaralanan 2 işçi hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır'da tavanı çöken metruk evdeki 4 kişi yaralandı!

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi'nde tavanı çöken metruk evdeki isimleri öğrenilemeyen 4 kişi yaralandı...

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin tavanı 1 milyon TL'ye yapılacak!

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde bulunan Devlet Hastanesi'nin tavanı çökmüştü. Çöken tavanın 1 milyon lira harcama ile yenileneceği açıklandı.

Cumhuriyet Müzesi yenileniyor!

Karataş'taki bir süre önce çatısı akan, tavanı çöken ve duvar sıvaları dökülen İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle kapatıldı. Müzedeki eserler ise dağıtıldı...

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı!

Bayraklı'da kiralar tavan yaptı. Manhattan Projesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi, Bayraklı'da kiraları uçurdu. 90 metrekare 1+1 evler Buca'da 600 TL'ye; Bayraklı'da 3 bin 500 TL'ye kiralanıyor.

Bilecik YHT hattında çöken tünelin altında 33 milyon Euroluk tünel açma makinesi kaldı!

Bilecik'te Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı inşaat çalışmaları sırasında çöken tünelin altında kalan 33 milyon Euro değerinde olduğu belirtilen tünel açma makinesi 5 yıldır çıkartılamadı...

33 milyon Euro'luk tünel açma makinesi 5 yıldır çöken tünelin altında!

Bilecik’te Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattı inşaat çalışmaları sırasında çöken tünelin altında kalan 33 milyon Euro değerinde olduğu belirtilen tünel açma makinesi 5 yıldır çıkartılamadı.

Türk Hava Yolları tavan fiyat uygulaması devam ediyor!

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuş bileti tavan fiyat uygulamasından vazgeçildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Mayıs ayında 309 lira olarak revize edilen tavan fiyat uygulaması devam ediyor...

THY'den tavan fiyat açıklaması!

THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, daha önce "centilmen tavan" olarak ifade edilen ve Mayıs ayında 309 lira olarak revize edilen tavan fiyatı uygulamasına devam ediyor.

Martı Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı!

Martı gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı.

Hedef Asma Tavan, yeni tesis için gün sayıyor!

Asma tavan ve çatı kaplama sistemlerinde geniş ürün yelpazesine sahip Hedef Asma Tavan Sistemleri, yeni tesisi için geri sayıma başladı. Firma ortaklarından Ertan Onay, "Ürün gamımızı da genişleteceğiz" dedi.

EPDK'da 'tavan fiyat' gündeme gelmedi!

Edinilen bilgiye göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu toplantısı sona erdi. Toplantıda, tavan fiyat konusu gündeme gelmedi. EPDK'nın bundan sonra akaryakıttaki fiyat oluşumlarını yakından izlemeye devam edeceği öğrenildi.

londrada tavanı çöken tiyatronun adı ne Haberi

londrada tavanı çöken tiyatronun adı ne


İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan 775 kişi kapasiteli Apollo Tiyatrosunun tavanının bir kısmının çöktüğü bildiriliyor.


Başkentte tiyatroların bulunduğu ve Leicester meydanının yakınındaki Shaftesbury Caddesi üzerindeki Apollo tiyatronun tavanının bir kısmının, "Curious Incident Of The Dog in the Night-time" adlı oyunun gösterimi sırasında çöktüğü kaydedildi.


Çok sayıda itfaiye aracı ve ambulans olay yerine sevk edilirken, yaralananlar olduğu tahmin...