18 / 05 / 2024

Lonicera World Resort antalya

Lonicera World Resort antalya

Sezer İnşaat Otelcilik Tur. Tic. ve San A.Ş. tarafından Lonicera World Resort & Otel projesinin yapılması planlanmaktadır. Halkı bilgilendirmek katkı ve görüşlerini almak için 27 Ağustos 2013 tarihinde toplantı düzenlenecek...

Antalya Manavgat'taki Seaden Sea World Resort-Spa otelin oda sayısı artırılıyor!

Antalya İli, Manavgat İlçesi, Kızılağaç Mahallesi, Meydan Alanı Sokak, Bina No:56 adresinde, Polen Turizm Yatırımları tarafından 45 bin 426 metrekarelik ÇED alanında 674 oda 1602 yatak kapasiteli Sea World Resort-Spa otelde oda sayısı artırılıyor.

650 milyon TL'lik Elite World Sapanca açıldı!

Elite World Hotels, Sapanca’da hayata geçirdiği 650 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin en büyük wellness ve spa alanına sahip oteli Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort’u açtı...

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort hizmete açıldı!

650 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilen Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort'un kapıları hizmete açıldı...

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

Mersin ACB My World Resort Hotel 31.9 milyon TL'ye icradan satışta!

Erdemli İcra Dairesi, Mersin'in Erdemli ilçesinde bulunan ACB My World Resort Hotel satışa çıktı. 10 bin 74 metrekare arazi üzerinde bulunan otelin satış bedeli 31 milyon 975 bin 500 TL olarak belirlendi.

Elite World'den 4 otel için 465 milyon dolar yatırım!

TÜRKİYE'de 4'ü şehir biri resort olmak üzere 5 otel ile hizmet veren Elite World Oteller Zinciri, ilk resort otellerini Marmaris'te açtı. Ünsal Şinik, söz konusu oteller için 465 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi.

Elite World ilk resort otelini Marmaris'te açtı!

Elite World Otelleri zinciri, ilk resort otelini Marmaris'te açtı. içmeler Plajı'na 30 metre mesafedeki Elite World Marmaris Otel, zincirin beşinci oteli oldu.

Elite World'den 465 milyon dolarlık 4 yeni otel!

Elite World Oteller Zinciri, ilk resort yatırımını Marmaris'te yaptı. Şirket, 25 milyon dolarlık yatırımla 93 odalı otelle yaptı. 2018'e kadar 465 milyon dolar yatırımla 4 otel daha yapılması planlanıyor.

Elite World, 4 yeni otel açacak!

Adını daha çok şehir otelleri ile duyuran Elite World Oteller Zinciri ilk resort yatırımını Marmaris'te açtı. Şirket, 2018'e kadar 4 otel daha açacak. İşte ayrıntılar...

Elite World, St. Petersburg'taki otellerini 2018'de açacak!

Elite World Otelleri, Marmaris'te ilk resort otelini açtı. Yurt dışında ise St. Petersburg'da biri 4 yıldızlı, biri 5 yıldızlı iki otelin yapımına başlandı. Bu iki otelin açılışı 2018 yılında olacak.

Elite World 5. otelini 1 Mayıs 2016'da hizmete açacak!

Arsa payı dahil toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri'nin, plan dahilindeki zincirin beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris'te açtığı açıklandı.

Elite World 5. otelini Marmaris'te açtı!

Toplam 490 milyon dolarlık yatırımla 4 yılda 5 otel açmayı planlayan Elite World Otelleri, plan dahilindeki beşinci oteli olan ilk resort yatırımını Marmaris'te açtı.

Lonicera World Resort antalya Haberi

Lonicera World Resort antalya

Sezer İnşaat Otelcilik Tur. Tic. ve San A.Ş. tarafından Antalya'da yapılması planlanan  Lonicera World Resort & Otel projesi için 27 Ağustos 2013 tarihinde halkın katılım toplantısı düzenlenecek.


İlanın detayı için