06 / 05 / 2024

Look Atılgan ne zamna satışta

Look Atılgan ne zamna satışta

Te Yapı tarafından hayata geçirilen Look Atılgan projesi 17 bin 754 metrekare alanda yükseliyor. Projede toplam 131 daire yer alıyor. Look Atılgan projesinin lansmanı haftaya yapılacak.

Emeklilere o bankadan son dakika Mart müjdesi! Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın!

Yeni aya girilmesiyle beraber de bankalar bir bir emekli promosyon ödemelerini açıkladı. Peki Akbank emekli promosyon 2024 ne kadar? Şimdi rakamlara göz atın! 

İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? 1 ton inşaat demiri kaç TL? İşte günlük demir fiyatları! 

İnşaat sektörünün kalbi olan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. 1 ton olarak işleme alınan inşaat demirinin güncel fiyatları belli oldu. Peki İstanbul'da inşat demir fiyatı ne kadar? İşte günlük demir fiyatları.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Country Life Gayrimekul Yatırım İnşaat Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 580 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Atılgan ve Sedef Erdoğan Atılgan ortaklığında kuruldu.

Gordiyon düğümüne dönüşen ekonomi: Faiz artışı çözüm mü? Tunç Şatıroğlu yanıtladı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, Türkiye ekonomisindeki mevcut durumu 'Gordiyon düğümü'ne benzeterek faiz artışının önemini vurguladı. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, faizin hızlı veya yavaş artırılmasının bazı olumsuz sonuçlara yol açabileceğini belirtti.

Analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın

Bugün ABD'deki kritik enflasyon verisi altın ve dolar fiyatlarında etkili olacak. Ünlü analist Tunç Şatıroğlu ilk ve son kez açıkladı! Altın ve dolarda bugün yer yerinden oynayacak! Ne olursa olsun satmayın!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Has Sarıkaya İnşaat Otomotiv Ve Gıda Anonim Şirketi Küçükçekmece'de Veysal Atılgan ve Ömer Sarıkaya ortaklığında kuruldu.

Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

Memur enflasyon farkı ve memur zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Memur ve memur emeklileri dikkat! Rakamlar peş peşe açıklandı! Temmuz 2023 zammı ne kadar olacak? Şimdi göz atın! 

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Altın tozu dumana kattı! Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Ons altının 1927 dolara ulaşması ile altın tozu dumana kattı. Yeni rekor göründü! Gram altın, çeyrek altın, yarım atın ne kadar oldu? 20 Ocak 2023 altın fiyatları...

3600 ek göstergede sona gelindi! Maaş ve ikramiyeler ne kadar olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın!

Milyonlarca kamu çalışanı ve emekliyi ilgilendiren 3600 ek gösterge ile ilgili detaylar merak edilmeye başlandı. 3600 ek göstergede sona gelindi! Maaş ve ikramiyeler ne kadar olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın!

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Rekor! Elinde 1 gram bile altını olanlar hemen bakın! 2 Aralık 2022 altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın son işlem günü yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Atın fiyatlarında dün rekor yükseliş yaşandı. Gram altın ons altından aldığı destekle 1085 liraya kadar yükselerek tozu dumana kattı. Bugün gram atın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 2 Aralık 2022

Gram altın birkaç güne bu kadar olacak! Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının radarına giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının birkaç güne kadar geleceği rakamı açıkladı. Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın...

Look Atılgan ne zamna satışta Haberi

Look Atılgan ne zamna satışta

Manisa Look Atılgan projesinde 35 tane 3+1, 48 tane 2+1, 48 adet 1+1 daire bulunuyor. Proje içerisinde çocuk oyun alanı, açık ve kapalı 100 araçlı otopark bulunacak.

Manisa Look Atılgan projesinin temelleri yeni atıldı. Dairelerinin henüz fiyatlarının belirlenmediği projede 1+1 daireler 62 metrekare ile 77 metrekare, 2+1 daireler 115 metrekare, 3+1 daireler 161 metrekare ile 238 metrekare ile değişen alanlarla dizayn edildi.

Manisa Look Atılgan projesi Te Yapı imzasıyla yükseliyor. 17 bin 754 metrekare alanda yer alan projede toplam 131 dairenin lansmanı haftaya yapılacak. Proje Manisa Grand Medical Hastanesi sırasında bulunuyor.

Look Atılgan iletişim

Adres:  Hafsa Sultan Mah. 4808 Sok. No:2 Yunus Emre / Manisa

Telefon:  0 236 211 00 77

Tülay...