05 / 05 / 2024

Lord Vip Gayrimenkul Turizm iletişim

Lord Vip Gayrimenkul Turizm iletişim

Lord Vip Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Artık, Yılmaz Artık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Fatih, Kocamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Companies Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenler’de Hussam Abdullah ve Wisam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Lord Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lord Group Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyrut'ta Hussan Eddın Hawar tarafından kuruldu.

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azar Evistara Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Azargashb Lord tarafından kuruldu.

Vip Homes Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Homes Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Sonıa Ounı tarafından kuruldu.

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almashhadane Vip Class Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Elhasan tarafından kuruldu.

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Vip Grup Gayrimenkul Danışmanlığı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Koçak tarafından kuruldu.

Vip Group Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vip Group Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Vaddah Alshabi tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlığı tasarısı, sektörü olumlu etkileyecek!

Emlak sektöründeki gelişmeleri değerlendiren Coldwell Banker VIP Gayrimenkul Danışmanı Burak Şanda, emlak danışmanlığının çok önemli ve ciddi bir iş olduğunu belirterek çalışmalarını ekibiyle bu hassasiyet çerçevesinde sürdürdüklerinin altını çizdi.

Lord Vip Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lord Vip Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Artık, Yılmaz Artık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da Fatih, Kocamustafapaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Coldwell Banker Ankara'da VİP Ofis açtı!

Profesyonel gayrimenkul danışmanlığı alanında dünyanın en büyük firmalarından olan Coldwell Banker, Türkiye'de hızla büyümeye devam ediyor. Coldwell Banker Ankara VIP Gayrimenkul Ofisi törenle hizmete girdi.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul telefon!

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul telefon numarası ve adres bilgilerinin ayrıntıları şöyle: Türk Telekom Arena Stadı Vip Girişi Yanı Seyrantepe Şişli İstanbul - Telefon numarası: 0212 289 89 99

Gayrimenkul danışmanlığında "VIP Hizmet" dönemi!

Arthur&Miller Gayrimenkul Danışmanlığı, sektördeki farkını, franchise sistemi ve VIP hizmet yaklaşımı ile ortaya koyacak

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Lord Vip Gayrimenkul Turizm iletişim Haberi

Lord Vip Gayrimenkul Turizm iletişim
Lord Vip Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Artık, Yılmaz Artık tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Nisan'da kuruldu. 


Lord Vip Gayrimenkul Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A.GAYRİMENKUL YATIRIMI VE KİRALAMA 1.Şirket yatırım amaçlı olarak her türlü gayrimenkulün alım, satım, kira, değerlendirme ve pazarlamasını yapabilir. 2.Şirket bir gayrimenkul portföy sahibi ve yöneticisi olmanın yanında, sektörün "proje geliştirme" tarafında da yer alacaktır. 3. Şirket, konsept yaratma ve bunları markaya dönüştürme kapasitesi ile özgün konseptleri hayata geçirecek, anahtar teslim projeler geliştirecek, pazarlama ve satış teslim sonrası hizmetleri de verecektir. 4. Şirket, değer ifade eden gayrimenkullerin, çevresel faktörlerini gelişebilir ve de degişebilir kıymetlerini piyasa hareketlerini, bölgesel ve kentsel trendleri yakından takip ederek oluşabilecek gelişmeleri önceden değerlendirip, kişi...