09 / 05 / 2024

los angelesin en yüksek binası

los angelesin en yüksek binası

2100 kamyon 38 bin ton harcı temele taşıdı, zemine 3 bin ton demir döşendi. 335 metrelik Wilshire Grand Center, batı yakasının en yüksek gökdeleni olacak.

Los Angeles'ta evsiz sayısı giderek artıyor!

ABD’nin en kalabalık şehirlerinden biri olan Los Angelas'ta artan evsiz sayısı yetkilileri endişelendiriyor.

Elon Musk Los Angeles'taki 3 evini sattı!

Dünyanın en zengin ikinci insanı olan Elon Musk, Los Angeles, Bel-Air’daki üç evini 40 milyon dolara sattı.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

Evini satışa çıkaran Adnan Şen, İngiltere’de de gündem oldu!

Los Angeles’taki evini 75 milyon dolara satışa sunan Adnan Şen, ABD’den sonra İngiltere’de de gündem oldu. Yabancı basın, Türk işadamının başarılı bir emlak kralı olacağını kaleme aldı...

Hollywood, Adnan Şen ve Begüm Şen'in malikanesini konuşuyor!

Hollywood 2017 yılında Amerika-Los Angeles’ta bölgenin sayılı müteahhitleri arasına giren Adnan Şen'i konuşuyor.

Los Angeles'ın en lüks evi 500 milyon dolara satılıyor!

ABD'nin Los Angeles bölgesine yakın Bel-Air kentinde en yüksek tepeye kurulan malikane, 500 milyon dolara satılıyor. Evde 20 yatak odası, 30 banyo ve 5 havuz bulunuyor.

Los Angeles’ta evsizlerin sorunu çözülüyor mu?

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin en kalabalık ve ABD'nın New York'tan sonra ikinci en kalabalık şehri olan Los Angeles evsizlerin sorununu çözmek adına önemli gelişmeler var...

Los Angeles'taki Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı!

Dünyanın en sıradışı mimari yapılarından biri olan Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı. Los Angeles'ta bulunan pavyon 24 Kasım'a kadar ziyarete açık kalacak. 

Frank Sinatra'nın Los Angeles'taki evi 125 milyon dolara satışa çıktı!

ABD'li ünlü şarkıcı Frank Sinatra'nın Los Angeles'ta evi satışa çıktı. Kentin en pahalı evi unvanına sahip ev için 125 milyon dolar isteniyor.

Angelina Jolie, Cecil B. DeMill'in Los Angeles'teki evine göz dikti!

Angelina Jolie ile Brad Pitt boşanıyor.6 çocuğuyla birlikte yeni bir yerde yeni bir hayata başlamayı planlayan Jolie, Cecil B. DeMille'in Los Angeles'ın en gözde konumlarından birinde yer alan malikanesinin yeni sahibi olmaya hazırlanıyor.

Begüm-Adnan Şen çifti Beverly Hills’ten ev aldı!

Begüm-Adnan Şen çifti, Jennifer Lopez ve Kris Jenner’in evlerinin bulunduğu Beverly Hills’ten ev aldı. Mart ayında taşınmayı planlayan çift Oğlu Süha Can’ın eğitimi için Los Angeles’ta yaşama kararı almıştı.

Travis Barker, Los Angeles’taki evi 17 milyon TL'ye satışta!

Blink-182’nin davulcusu Travis Barker, Los Angeles’taki malikanesini satışa çıkardı. Dört yatak odası bulunan evine 4 milyon 750 bin dolar (yaklaşık 17 milyon 55 bin TL) fiyat biçen müzisyen, bu rakamı ödeyecek alıcısını bekliyor.

Petra Stunt'ın Los Angeles'taki malikanesi 200 milyon dolara satışta!

Formula 1 patronu milyarder Bernie Ecclestone'un kızı Petra Stunt, Los Angeles'ın en büyük ve pahalı evi olarak anılan 123 odalı muhteşem "The Manor" adlı malikanesini satışa çıkardı.

los angelesin en yüksek binası Haberi

los angelesin en yüksek binası


ABD'nin Los Angeles kentinde yapımına başlanan binanın temel atma töreninde rekor. 2100 kamyon 38 bin ton harcı temele taşıdı, zemine 3 bin ton demir döşendi. 335 metrelik Wilshire Grand Center, batı yakasının en yüksek gökdeleni olacak. Bünyesinde 900 odalı otel ve 38 bin m2'lik iş merkezini barındıracak olan kompleksin 2016'da açılması planlanıyor.  1 trilyon dolar harcanan projeyle, 11 bin 500 kişiye istihdam...