12 / 05 / 2024

Los Angelesta7 milyon dolarlık muhteşem ev

Los Angelesta7 milyon dolarlık muhteşem ev

Los Angeles'ta bulunan bu muhteşem ev görenleri kendisine hayran bırakıyor.Değeri ise tam 7 milyon dolar.Bu evde 6 yatak odası, 2 misafir odası, havuz ve açık havada aktiviteler için bir çok alan bulunuyor.

Jeff Franklin 85 milyon dolarlık malikanesini satışa çıkardı!

Emlak manşetlerinin müdavimi olan Jeff Franklin, Los Angeles'ta bulunan malikanesini 85 milyon dolara satıyor...

Leonardo DiCaprio Los Angeles'taki evini satıyor!

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, dört sene önce ünlü şarkıcı Moby'den satın aldığı Los Angeles'taki konutunu kar elde etmeden 4,9 milyon dolara satışa sundu. 1926'da Tudor dönemi mimarisine uygun dizayn edilen konut, bugünün moden mimarisiyle harmanlandı.

Renee Zellweger, Los Angeles’taki evini 6.4 milyon dolara sattı!

Bridget Jones’un Günlüğü serisinin yıldızı Renee Zellweger, dağın eteğinde bulunan çiftlik tarzı evini 6,4 milyon dolar bedelle sattı. Ünlü oyuncunun 6 senede neredeyse yüzde 50 karla sattığı evinde yok yok.

Marilyn Manson Los Angeles'taki malikanesini satıyor!

Ünlü rocker Marilyn Manson, Los Angeles'taki üç yatak odalı ve üç banyolu evini 1.75 milyon dolara satışa sundu.

Justin Timberlake ve Jessica Biel Los Angeles'taki evlerini satıyor!

Mutlu bir evlilikleri olan şarkıcı Justin Timberlake ile oyuncu Jessica Biel, küçük bir kasabada yaşama kararı almalarından sonra Los Angeles'ta bulunan malikanelerini satmaya karar verdi. Çift, ev için 35 milyon dolar istiyor. 

Davud Vardak Los Angeles'ta 20.9 milyon dolarlık malikane aldı!

Afganistan eski savunma bakanının oğlu, Los Angeles'tan 20.9 milyon dolarlık malikane aldı. Vardak'ın aynı zamanda Miami'de 5.2 milyon dolarlık bir konutu bulunuyor. 

Sophie Turner ve Joe Jonas, malikanelerini 15,2 milyon dolara sattı!

Game of Thrones’un yıldızı, İngiliz oyuncu Sophie Turner ile Amerikalı şarkıcı Joe Jonas, Los Angeles'ın Encino semtindeki lüks malikanelerini 15,2 milyon dolar bedelle sattı.

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

Matt Damon Los Angeles'taki evi için 17.9 milyon dolar istiyor!

Matt Damon'ın Los Angeles'ta bulunan evine herhangi bir teklif gelmeyince 216 günün ardından fiyatta 3.1 milyon dolar indirim yaptı.

The Weeknd 70 milyon dolara malikane aldı!

Gayrimenkul yatırımlarıyla bilinen şarkıcı The Weeknd, Los Angeles'taki bir malikaneye 70 milyon dolar ödedi.

Brooke Shields Los Angeles’taki evini satışa çıkardı!

ABD'li ünlü oyuncu Brooke Shields Los Angelas'taki evini satmaya karar verdi. Shields evi için 8.1 milyon dolar istiyor. 

Margot Robbie, Los Angeles’taki evini sattı!

Hollywood'un son zamanlarda parlayan yıldızı Margot Robbie, içinde özel evcil hayvan odası ve şarap mahzeni de olan Los Angeles'ta bulunan konutunu 3.4 milyon dolar bedelle (yaklaşık 29.5 milyon Türk Lirası'na) sattı.

Tara Lipinski Los Angeles'tan malikane aldı!

Buzlar kraliçesi olarak bilinen Tara Lipisinki Los Angeles'tan malikane satın aldı. Lipisinki bu malikane için 8.4 milyon dolar ödedi. 

Los Angelesta7 milyon dolarlık muhteşem ev Haberi

Los Angelesta7 milyon dolarlık muhteşem ev

Los Angeles'ta bulunan bu muhteşem ev görenleri kendisine hayran bırakıyor.Değeri ise tam 7 milyon dolar.Bu evde 6 yatak odası, 2 misafir odası, özel motor parkuru, havuz ve açık havada aktiviteler için bir çok alan bulunuyor.Tabii muhteşem bir de şehir manzarası...