07 / 07 / 2024

LÖSEV Kent iş imkanı

LÖSEV Kent iş imkanı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ankara’da inşa edilen LÖSEV Kent’te çalışmak üzere 1.000 kişiyi istihdam edecek. Doktor, hemşireden idari işler uzmanlarına, pek çok branşta personel aranıyor.

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Kartepe'deki Sağlık Kent projesi iptal edildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde Kartepe'de sağlıkçılar için inşa etmeyi taahhüt ettiği 502 konutluk sağlık kent projesinin ihalesini iptal etti.

Kent içi raylı sistemler mevzuatı yenileniyor!

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı'na göre, kent içi raylı sistem projelerinin incelenmesi, onaylanması ve belediyelerin raylı sistem projelerinin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından devralınmasına ilişkin yönetmelik hazırlanacak.

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

Derince'de 125.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

İstanbul trafiğine çözüm kent içi raylı sistem!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, İstanbul trafiğinin çözümüne ilişkin, kent içi raylı sistem projelerinin olduğunu söyledi...

Emlak Vergisi'nde 2020 lüks konutlar için milat olacak!

Emlak Uzmanı Rodi Kayım, Lüks Konut Vergisi'ni yorumladı. Kayım, özellikle “süper lüks” konutları için ödenecek “Lüks Konut Vergisi” için yapılacak değerleme haritalarının önemine dikkat çekti... 

Kayseri'de 12.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan Uğur Evler Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Rize'de 3.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derepazarı Belediye Başkanlığı, Rize Derepazarı'nda kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Derince'de 2.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Derince Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek...

Kayseri'de 2.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Kayseri Melikgazi Erenköy'de kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

LÖSEV Kent iş imkanı Haberi

LÖSEV Kent iş imkanı


Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ankara’da inşa edilen LÖSEV Kent’te çalışmak üzere 1.000 kişiyi istihdam edecek. Doktor, hemşireden idari işler uzmanlarına, otel yöneticilerinden aşçı ve mutfak çalışanlarına pek çok branşta personel aranıyor.


Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) bu yıl açılması planan LÖSEV Onkoloji Kenti ve Onkoloji Hastanesi’nde istihdam etmek üzere 1.000 kişi arıyor. Ankara İncek semtinde yapımına 2 yıl önce başlanan LÖSEV Kent kompleksinde 250 yataklı hastane binası, 90 yataklı hastane oteli ve 1.000 öğrenci kapasiteli eğitim kompleksi yer alıyor. İçerisinde, kemik iliği nakli ünitelerinden yoğun bakımlara, kök hücre banka ve laboratuvarlarından oyun odalarına, yüzme havuzundan hobby evlerine kadar her şeyin yer aldığı bu proje hizmete girdiğinde hem çocuklara hem de büyüklere sağlık hizmeti verecek.  Hastane, ayrıca göz, kadın doğum, üroloji, anestezi,...