13 / 05 / 2024

lösev Meydan Ümraniye

lösev Meydan Ümraniye

Duyarlı ve iyiliksever bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımları birebir elden ulaştırarak binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldüren LÖSEV İyilikler Tırı’nın durağı bu kez Meydan Ümraniye AVM’ydi...

LÖSEV birçok ilde ve 15 farklı kadrolarda personel alacak! Güvenlik görevlisi, aşçı, garson, servis şoförü...

Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) resmi internet sitesi vasıtasıyla yapılan son dakika duyurusuna göre, LÖSEV'e çeşitli kadrolarda personel ve işçi alımı yapılacağı öğrenildi. İş arayan kişiler için önemli bir fırsat olan bu duyuruların İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. İşte detaylar.

İdealist GYO 2019 Yılı 1. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

İdealist GYO, bağlı bulunduğu Ümraniye Vergi Dairesi'ne verilen 2019 Yılı 1. Dönem Geçici Vergi Beyannamesi'ni yayınladı. 

İdealist GYO 2019 Yılı Kurumlar Vergisi Beyannamesi!

İdealist GYO, bağlı bulunduğu Ümraniye Vergi Dairesi'ne verilen 2019 Yılı Kurumlar Vergisi Beyannamesi'ni yayınladı. 

İdealist GYO 2019 yılı 4. dönem geçici vergi beyannamesi!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı bulunduğu Ümraniye Vergi Dairesi'ne verilen 2019 Yılı 4.Dönem Geçici Vergi Beyannamesi'ni KAP'ta yayınladı.

Otelini LÖSEV’e miras bıraktı, iyileşince bağışa çevirdi!

Kansere yakalanan Memduh Hacıibrahimoğlu vasiyet yazıp Bodrum’daki otelini LÖSEV’e bıraktı. Hacıibrahimoğlu, iyileşince vasiyetini bağışa çevirdi.

RE/MAX Türkiye’den lösemili çocukları sevindiren proje!

Gayrimenkul sektörünün güçlü kuruluşları arasında yer alan RE/MAX Türkiye, LÖSEV ile iş birliği kapsamında gerçekleştirdiği Dilek Ağacı sosyal sorumluluk projesine lösemili çocukların yılbaşında istediklerini söyledi.

İdealist GYO 2019 yılı 3. dönem geçici vergi beyannamesi!

İdealist GYO'nun bağlı bulunduğu Ümraniye Vergi Dairesi'ne verilen 2019 yılı 3. dönem geçici vergi beyannamesi yayınlandı...

Meydan İstanbul AVM 3 ödül kazandı!

Meydan İstanbul Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018 yarışmasında 3 ayrı ödül kazandı. Meydan İstanbul AVM, Londra’da yapılan yarışmada yeni jenerasyon uygulamalarıyla rakipleri geride bıraktı.

Zonguldak'taki dernek evlerinin inşaatları tamamlanıyor!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Şehit Aileleri, LÖSEV ve Maden Şehitleri Aileleri Dernekleri'ne tahsis edilen dernek evlerinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Konya'da 22 bin 806 konut projesi hayata geçirildi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Konya Kılıçarslan Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge katılarak konuşma yaptı. 

Avrupa Konutları Yamanevler Artaş fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yamanevler Artaş fiyat listesi 484 bin TL'den başlıyor. Proje Ümraniye'de 1.2 milyar TL yatırım değeriyle inşa ediliyor...

Roya Yapı Roya Nova Rezidans fiyat!

Roya Yapı Roya Nova Rezidans fiyat listesi 249 bin TL'den başlıyor. İstanbul Ümraniye Çamlık bölgesinde hayata geçirilen Rya Nova Rezidans tek blok olarak yükseliyor...

Özyurtlar Meydan Ardıçlı Bahaş fiyatları!

Meydan Ardıçlı projesinde peşin ödemelerde ekstra yüzde 10 indirim yapılıyor. Meydan Ardıçlı projesinde 1+0'dan 4,5+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor...

lösev Meydan Ümraniye Haberi

lösev Meydan Ümraniye

Meydan Ümraniye AVM, Ramazan boyunca tüm Türkiye’yi dolaşan Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın farklı yaşandığı Meydan Ümraniye AVM’de yardımlaşma duygusu da farklı yaşandı. Duyarlı ve iyiliksever bağışçıların destekleriyle ihtiyaç sahibi ailelere yardımları birebir elden ulaştırarak binlerce lösemili çocuğun yüzünü güldüren LÖSEV İyilikler Tırı’nın durağı bu kez Meydan Ümraniye AVM’ydi.


LÖSEV İyilikler Tırı ile Ramazan ayı boyunca Türkiye genelinde 13.000’i aşkın lösemili, kanserli çocuk ve ailesine, içeriğinde gıdadan giysiye, kırtasiyeden oyuncağa pekçok ihtiyaç malzemesi bulunan LÖSEV Yardım Kolileri ulaştırılıyor. LÖSEV İyilikler Tırı Türkiye’nin dört bir yanını il il dolaşıyor. Detaylı bilgi www.losev.org.tr sitesinde Nasıl Bağış Yapabilirim?/Ramazan Koli Bağışı linkinden edinilebilir. 

  

Meydan Ümraniye AVM birbirinden farklı etkinlik ve sosyal sorumluluk projesi ile Ramazan boyunca tüm ziyaretçilerini Meydan’da buluşturmaya devam ediyor… 


Meydan...