05 / 05 / 2024

Konya'da 22 bin 806 konut projesi hayata geçirildi!

Konya'da 22 bin 806 konut projesi hayata geçirildi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Konya Kılıçarslan Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge katılarak konuşma yaptı. 



Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Konya Kılıçarslan Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge katılarak konuşma yaptı. Mitinge çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Konya'da 22 bin 806 konut projesini hayata geçirdiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehre 2002'ye kadar 167 kilometre bölünmüş yol yapıldığını, AK Parti'nin 937 kilometre bölünmüş yol daha yaptığını ve toplamda bölünmüş yolu bin 104 kilometreye ulaştırdıklarını da dile getirdi. 

Bu yıl Konya-Seydişehir yolunu ve Konya-Beyşehir yolunu tamamladıklarını bildiren Erdoğan, aralarında 1,5 milyar liradan fazla bir maliyeti olan Konya-Çevreyolu, Konya-Hadim yolu ve Konya-Akşehir yolunun da bulunduğu 33 yol projelerini iki yılda tamamlayacaklarını sözlerine ekledi.

Sağlıkta 30'u toplamda 2 bin 380 yataklı hastane olmak üzere, 83 tesisi Konya'ya kazandırdıklarını bildiren Erdoğan, aralarında bin 250 yataklı Karatay Şehir Hastanesi'nin de bulunduğu 6 sağlık tesisinin yapımının devam ettiğini de sözlerinde vurguladı. 


Geri Dön