16 / 05 / 2024

lotus 16 teslim bilgisi

lotus 16 teslim bilgisi

Marj Yapı imzası taşıyan Suadiye Lotus 16 projesinde 22 adet daire yer alıyor. Projede teslimler bu yıl sonuna doğru yapılacak...

Lotus Koru'da yüzde 15 indirim fırsatı! 2024 Mayıs'ta teslim!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Lotus Koru projesinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Lotus Koru projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Firuzköy Villaları Aralık'ta teslim! Özbey İnşaat'tan Avcılar'a 16 adet dubleks villa geliyor! 

Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda satışlar başladı. Projede 16 adet dubleks villa yer alıyor. Peki Özbey İnşaat Firuzköy Villaları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

İstanbullulara müjde! İBB'den büyük konut hamlesi! 16 binin üzerinde konut inşa edilecek!

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi (İBB) Son 3,5 sende 9 bin 190 daire ve ticari birimi bitirerek hak sahiplerine teslim etti. İBB, toplam 16 binin üzerinde birimden meydana gelen konut projelerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Lotus Office, Bursa'da yükseliyor!

Lotus Office projesi son yıllarda iş dünyasının merkezi olarak nitelenen Nilüfer'de, İzmir Yolu üzerinde geliştiriliyor. Projede 190 ofis ve 16 mağaza bulunuyor...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nda Devir Teslim Töreni bugün!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki, makamını Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'a devredecek. Devir Teslim Töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ana Hizmet Binası'nda bugün saat 16:30'da gerçekleşecek.

Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Asoy İnşaat ve Çevik İnşaat ortaklığının imzası hayata geçirilen Core Living Bağcılar projesi 16 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Core Living Bağcılar ne zaman teslim?

Suryapı Muhit Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Konut ve ticari alanlardan meydana gelen Muhit Sancaktepe Evleri İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de 16 bin metrekare alanında hayata geçiriliyor. Peki Suryapı Muhit Sancaktepe Evleri ne zaman teslim?

Esenyurt Terrace Lotus Evleri fiyat!

Terrace Lotus projesi İnanlar İnşaat tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirildi. Projedeki konutların 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor...

TOKİ bu yıl 10 bin 491 konut ve iş yerini teslim etti!

TOKİ, bu yıl 16 ilde yapımı tamamlanan 10 bin 491 konut ve iş yeri sahiplerine teslim etti. TOKİ Başkanı Turan, "Toplamda şimdiye kadar 30 bin 115 konut hedefine ulaştık" dedi.

Marj Yapı'dan 2019'a kadar 150 milyon TL'lik yatırım planı!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Marj Yapı, Lotus 16 Suadiye projesine başladı. 30 milyon TL'lik yatırımı bulunan firma 2019'a kadar 150 milyon TL'lik yatırım planlıyor.

Lotus 16 Suadiye fiyat listesi!

Lotus 16 Suadiye fiyat listesi 1 milyon 600 bin TL’den başlıyor. Marj Yapı tarafından hayata geçirilen Lotus 16 Suadiye projesi 22 adet daire, 1 adet ofisten meydana geliyor.

lotus 16 teslim bilgisi Haberi

lotus 16 teslim bilgisi

089 metrekare inşaat alanına sahip olan Suadiye Lotus 16 Evleri bu yıl Eylül ayında teslim edilecek. Proje İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Bağdat Caddesi'nde inşa ediliyor. 


Marj Yapı imzası taşıyan Lotus 16 Suadiye 10 katlı tek blok olarak yükseliyor. 4 bin 400 metrekare arsa alanına sahip olan Lotus 16 Suadiye projesinde her daire için kapalı otopark alanı bulunuyor. 


Suadiye Lotus 16 projesi konum olarak, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Bostancı Vapur İskelesi’ne 10 dakika mesafede yükseliyor. 


Suadiye Lotus 16 Konutları fiyat bilgisi!

Suadiye Lotus 16 projesinde toplam 22 adet daire ve 1 adet ofis yer alıyor. Suadiye Lotus 16 daire fiyatları 1 milyon 600 TL’den başlıyor. 



Tel: 0216 504 21 59

Web: http://www.marjyapi.com.tr/

Gizem...