14 / 05 / 2024

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul kimin

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul kimin

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Gevrek tarafından kuruldu. 

Avcılar Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatı! Yeni proje!

Lotus Yapı Proje tarafından Avcılar'da yükselen Lotus Göl Evleri'nde lansmana özel yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Lotus Göl Evleri'nde daire fiyatları ne kadar? İşte Lotus Göl Evleri projesi ile ilgili ayrıntılar... 

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bariten İnşaat Malzemeleri Temizlik Deniz Ürünleri Gıda İçecek Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Sırrı Çelebi tarafından kuruldu.

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Famil İnşaat Mermer Elektrik Lojistik Temizlik Plastik Metal Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Cerdik tarafından kuruldu.

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Save İnşaat Taahhüt Makine Temizlik Gıda Hizmetleri İthalat Ve İhracat Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Adalı tarafından kuruldu.

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karasay İnşaat Metal Otomotiv Orman Ürünleri Plastik Temizlik Reklam Gıda Ve Tekstil Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Kılıç tarafından kuruldu.

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

New34 İnşaat Sac Metal Peyzaj Temizlik Gıda Medikal Kırtasiye Tekstil Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setnom İnşaat Orman Ürünleri Nakliye Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Baykara tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi kuruldu!

Boztepe Emlak Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Temizlik Ve Tekstil Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Tepeli tarafından kuruldu.

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma 2023 İnşaat Temizlik Gıda Tekstil Reklam Kırtasiye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Bahadır tarafından kuruldu.

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kale İzolasyon Yapı İnşaat Elektrik Temizlik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Saydan tarafından kuruldu.

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yurt Seven Kardeşler İnşaat Temizlik Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul kimin Haberi

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul kimin

Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Şeyma Gevrek tarafından kuruldu. 


Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GIDA -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Lotus Gıda Temizlik Hizmetleri Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Veysel Karani Mahallesi Çolakoğlu Sk.No:10/92 Sancaktepe