07 / 05 / 2024

Lounge 1 İstanbul

Lounge 1 İstanbul

İstanbul Lounge ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için yüzde 1 peşinat ve 24 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perla Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karacı ve Servet Uzun ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Avcılar, Ispartakule 1.İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm halkla birlikte olur!

Kentsel Vizyon Platformu, 81 Kent 81 Vizyon ve 39 KENT 1 İstanbul programlarının ardından On Proje Onlarca Etki programını kamuoyuna duyurdu..

1stanbul Ispartakule'de son daireler! Yüzde 10 peşinatla!

Avrupa Yakası'nda modern yaşamın yeni merkezi olan Bahçeşehir Ispartakule'nin girişinde yer alan 1 STANBUL, alternatif ulaşım olanakları ile şehrin enerjisinden kopmadan huzurlu bir yaşam sunuyor.

İncimiz Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İncimiz Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Levent Karancı, Servet Uzun tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Haziran'da Avcılar, Ispartakule 1 İstanbul Evleri'nde kuruldu.

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi!

Turkish Airlines Lounge İzmir yenilendi. “Turkish Airlines Lounge İzmir”, İstanbul‘daki iç hat özel yolcu salonu ile aynı konsepte sahip. İzmir'deki salonu İstanbul'u olduğu gibi TAV Primeclass firması işletiyor.

İstanbul Lounge 2'de 320 bin TL 1+1!

İstanbul Lounge 2'deki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 426 bn TL'den başlangıç gösteriyor.

İstanbul Lounge 2'de 426 bin TL'ye 2+1!

İstanbul Lounge 2 projesinde 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 426 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. İstanbul Lounge 2'de toplam 2,605 adet konut yer alıyor.

İstanbul Lounge 2'de 320 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Lounge 2 projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

1stanbul projesi gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre 1 stanbul projesi gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 1 stanbul projesi gayrimenkul değerleme raporunu haberimizde bulabilirsiniz.

İstanbul Lounge 1 Halkalı'nın havadan son görüntüleri!

792 adet konuttan meydana İstanbul Lounge 1 projesi İstanbul Avrupa yakasında Halkalı'da yer alıyor. 68 bin 307 metrekare alan üzerinde yükselen İstanbul Lounge 1 Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor

Eroğlu Gayrimenkul’den 4 projeye bayram kampanyası!

Eroğlu Gayrimenkul, 4 projesinde Kurban Bayramı’na özel indirim uyguluyor. İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2, Platform Merter, Harmony Towers ve Florya Ekşinar Konakları’nda 17 ve 18 Ekim 2013 tarihlerinde 10 bin TL indirim fırsatı....

Eroğlu Gayrimenkul'ün 2 projesi havadan görüntülendi!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul ve İstanbul Lounge 1 projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Halkalı konut projelerinin son hali!

Halkalı konut projelerinden Tema İstanbul, İstanbul Sarayları, Terrace Tema, Konsept Halkalı, Lounge 1, Soyak Evostar, Soyak Park Aparts, Bosphorus City, Dumankaya Miks, Avrupa Konutları Atakent 3'ü www.havadanemlakvideo.com görüntüledi

Lounge 1 İstanbul Haberi

Lounge 1 İstanbul

İstanbul Lounge projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece Halkalı'da yer alıyor. Toplam arsa alanı 68 bin 307 metrekare olan Lounge 1 İstanbul, Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. 


DB Mimarlık'tan Bünyamin Derman'ın mimarisinde imzasının bulunduğu Küçükçekmece Lounge İstanbul Evleri'nde toplam konut sayısı 792. İstanbul Lounge Halkalı'da inşaat alanı 145 bin 720 metrekare ve konut alanı ise 85 bin metrekare olarak belirlendi. 


Lounge İstanbul Halkalı Evleri'nde konutların alanları 58 metrekareden başlıyor ve 227 metrekareye kadar yükseliyor. 




Eroğlu Lounge satılık konut fiyatları şu şekilde;

1 oda 1 salon konutların fiyatları 225 bin TL'den

2 oda 1 salon konutların fiyatları 285 bin TL'den

3 oda 1 salon konutların fiyatları...