18 / 05 / 2024

Lt Edessa Gayrimenkul iletişim

Lt Edessa Gayrimenkul iletişim

Lt Edessa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang Aghayev tarafından kuruldu.

Belediye 10 adet gayrimenkul satacak! İhalesi 25 Ekim'de!

Hasköy Belediye Başkanlığı, Muş Hasköy'de yer alan 10 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Bahçelievler, İstiklal, Sayanlar, Kültür ve Vatan mahallelerinde yer alıyor.

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pırıltı Girişim Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Hejar Andiç tarafından kuruldu.

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

İnşaat ve gayrimenkul satış sektörünü neler bekliyor?

Ticaretin dijitalleşerek kolaylaşacağı, yeni iş yapma kültürlerinin doğacağı ve gerçeğe değer verilen yeni bir sistem ortaya çıkacak. Bu sistemle gayrimenkul sektöründe gerçek alıcıya doğrudan ulaşılabilecek modeller, ilan sitelerine bağımlı olmayan alternatif pazarlama kanalları öne çıkacak...

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıltıadıs Epıthımıadıs ve Gökhan Emre Petorak tarafından kuruldu. 

Lt Edessa Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Lt Edessa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang Aghayev tarafından kuruldu.

İzmir gayrimenkul sektörüne Rusların ilgisi artıyor!

Rota Gayrimenkul’ün Ukrayna kökenli Danışmanı Bochok, İzmir’in iklimi, yaşam kültürü ve ekonomisi, Rusça konuşan ülkelerde yaşayanlar için, oldukça cazip bir hayat sunuyor" diye konuştu...

OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından OASİS Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Küba Kültür Merkezi gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde!

Kübalı Blanca Nieves Garcia Cruz, kendisine ait Küba Kültür Merkezi'nin gayrimenkul dolandırıcılarının takibinde olduğunu söyledi. Cruz, Taksim'deki binanın icra yoluyla satışa çıkarıldığını iddia etti.

Menderes Kültürel, Yeşil GYO'dan ayrıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyesi Menderes Kültürel, kurulu üyeliğinden ayrıldı...

Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamada Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı için Güryapı ile sözleşme imzaladığını açıkladı. 

Boyabat Belediyesi'nden 8.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Sinop Boyabat Belediye Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Şehitler Kültür Merkezi'nde bulunan 6 gayrimenkul 8 milyon 590 bin 928 TL'ye satılıyor. Taşınmazların ihalesi 15 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

Lt Edessa Gayrimenkul iletişim Haberi

Lt Edessa Gayrimenkul iletişim

Lt Edessa Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruı Jıang Aghayev tarafından kuruldu.

Lt Edessa Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
a. Yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteren işletmelerin ve kişilerin; kuruluş, birleşme, devir, ortaklık işlerine aracılık, danışmanlık ve temsilcilik etmek, b. Gayrimenkul projeleri geliştirmek, gayrimenkul yatırımlarında bulunmak, gayrimenkulleri işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak, satın almak, c. Gerçek ve tüzel kişilere; ofis ve konut hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekretarya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks, çamaşır, ev ve ofis temizliği hizmetleri ve benzeri hizmetlerin tamamını sunmak, ç. Sosyal, toplu ve münferit konut, han, çarşı, işyeri, fabrika binaları, okul, hastane, oteller, turistik tesisler, spor tesisleri, yapımı, restorasyonu gibi işleri yapmak, d. Yukarıda sayılı hizmetlerle ilgili...