28 / 04 / 2024

lübnan konut

lübnan konut

Lübnan halkına sağlık hizmetleri, gıda, eğitim ve konut konularında ihtiyaçları bulunduğunu belirten Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bu konferansın amacının Beyrut halkının ihtiyaçlarına çok somut bir şekilde cevap vermek olduğunu belirtti.

Lübnan Parlamentosu konut kredilerinde limitleri yükseltti!

Lübnan Parlamentosu, Dünya Bankası ile yoksul ailelere yardım için bir anlaşma imzaladı. Aylar sonra çalışmaya başlayan parlamento konut kredilerinde limitleri yükseltti.

Gaziantep'teki satılık konut ilanlarında artış!

Gaziantep genelinde satılık konut ilanlarında artış yaşanıyor. Gaziantep Şahinbey Emlakçılar Derneği Başkanı Faraç Toktaş, konut satış ilanlarındaki artışların en büyük sebebini ödenemeyen ev kredileri ve banka borçları olduğunu söyledi.

Bingöl’de konut satışları Temmuz'da yüzde 52 arttı!

Bingöl’de konut satışları geçtiğimiz Temmuz ayında, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 52, Ocak-Temmuz döneminde ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 103 oranında arttı.

Ziraat Katılım, konut kredilerinde faizi yüzde 0,90'a indirdi!

Ziraat Katılım, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine konut finansman oranlarını 1-24 ay aralığında yüzde 0,82'ye, 25-60 ay aralığında yüzde 0,90'a, 61-120 ay aralığında da yüzde 0,95'e indirdi

Vakıf Katılım konut finansman oranlarını yüzde 0,80'e düşürdü!

Vakıf Katılım, konut sahibi olmak isteyen müşterilerine konut finansman oranlarını 1-24 ay aralığında yüzde 0,80'e, 25-60 ay aralığında yüzde 0,88'e, 61-120 ay aralığında yüzde 0,93'e indirdi.

Hüseyin Gültekin: Manisa'da lüks konut talebi arttı!

Bugüne kadar İzmir ve Manisa'da 30 kadar projede toplam 500 dolayında daire yaptıklarını kaydeden Gülkar Yapı Sahibi Hüseyin Gültekin Manisa'da lüks konut talebinin arttığına dikkat çekti. Hüseyin Gültekin

Lübnan'daki Kilikya Manastırı Ermenilere mi iade ediliyor?

Lübnan'daki Ermeni Kilikya Manastırı 27 Nisan 2015 tarihinde Avukat Cem Sofuoğlu aracılığı ile AYM'ye başvuruda bulunarak Ermeni'lere iadesi talep edildi. Başvuru AYM tarafından Adalet Bakanlığı'na gönderildi.

Türkiye'de satılık konut fiyatları Mayıs'ta en çok Muğla'da arttı!

REIDIN Emlak Endeksleri Mayıs ayı raporu açıklandı.Türkiye İş Bankası desteği ile hazırlanan rapora göre, Türkiye’nin 62 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok yükselen şehir yüzde 2,33 ile Muğla oldu.

Bingöl’de konut satışları Mart'ta yüzde 14 arttı!

Bingöl’de konut satışları Mart'ta, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14, Ocak-Mart döneminde ise geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 78 oranında arttı. Mart ayında satışı yapılan konutların yüzde 7’sini ise ipotekli konut satışları oluşturdu.

TOKİ Bodrum'da lüks konut projesi yapacak mı?

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, geçtiğimiz Şubat ayında Muğla'nın Bodrum ilçesinde TOKİ'nin lüks konut projesi yapacağı iddiasına ilişkin yazılı soru önergesi hazırladı.

Muğla'daki eski garaj alanına lüks konut mu yapılacak?

Muğla Milas Gazetesi'nin yazarlarından Özcan Özgür bugünkü yazısında Muğla'daki eski garaj alanına lüks konut yapılacağından bahsetti. İşte Özcan Özgür'ün o yazısı...

Meydan Halkalı Evleri satılık konut!

Meydan Halkalı Evleri satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede 12 ay vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık konut!

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık konut teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Gül Proje imzası taşıyan proje 180 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

lübnan konut Haberi

lübnan konut

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta 158 kişinin ölümüne ve 6 binden fazla kişinin yaralanmasına yol açan şiddetli patlamadan sonra Fransa ve Birleşmiş Milletler (BM) Beyrut'a destek sağlamak için video konferans yoluyla uluslararası konferans gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, gerçekleştirdiği konuşmada ülkesinin Lübnan halkının yanında olduğunu belirtti.

Lübnan halkına sağlık hizmetleri, gıda, eğitim ve konut konularında ihtiyaçları bulunduğunu belirten Macron, bu konferansın amacının Beyrut halkının ihtiyaçlarına çok somut bir şekilde yanıt vermek olduğunu dile getirdi.

Macron, Türkiye'nin bu konferansa katılmadığını fakat yardımlarda bulunacağını belirtti.

Lübnan'a yapılacak olan yardımların hızlı ve etkili şekilde ulaşması çağrısı yapan Macron, yardımların sivil halka ve sivil toplum kuruluşlarına ulaşmasının önemli olduğunu söyledi.

Macron, Lübnanlı yetkililere de halkın sokaklarda dile getirdiği meşru taleplerine yanıt vermeye davet etti.

- Beyrut Limanı'ndaki patlama

Beyrut...