10 / 05 / 2024

Lucca bodrum açıldı mı

Lucca bodrum açıldı mı

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Lucca'nın Bodrum'da şube açacağını yazdı. İşte Cankurt'un "Lucca’nın yazlık adresi belli oldu" başlıklı o yazısı...

Bodrum'da 73 dönüm arazi yapılaşmaya mı açıldı?

Bodrum'da bulunan 73 dönüm arazi yapılaşmaya açıldı. Arazi için yapılan yeni imar planlarına yönelik itirazlar da reddedildi.

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Bodrum’da 1.1 milyon metrekare hazine arazisi imara mı açıldı?

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi’nde 1.1 milyon metrekarelik hazine arazisinin imara açıldı. Söz konusu karara Bodrum halkı tepki gösterdi. 

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Aspat Antheaven Gurme CarrefourSA açıldı!

Aspat Antheaven Gurme CarrefourSA, Bodrum Akyarlar'da hizmete açıldı...

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Bosch'un yeni deneyim mağazası Bodrum'da açıldı!

Bosch'un yeni deneyim mağazası Muğla'nın Bodrum ilçesinde hizmete açıldı.

Bodrum Amerikan Hastanesi açıldı!

Bodrum'da Vehbi Koç Vakfı bünyesinde inşaatı ve tadilatı tamamlanan Bodrum Amerikan Hastanesi hizmete açıldı.

LUX Bodrum’a sağlık yatırımı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolara hizmete açılan LUX Bodrum Resort&Residencesa, wellness ve sağlık hizmetleri sunan Vitalica Wellness hizmete açıldı.

Bodrum'daki Kissebükü Koyu'nun imara açıldığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Kissebükü Koyu'nun imara açıldığı iddiası TBMM gündemine taşındı.İYİ Parti Muğla Milletvekili Metin Ergun, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bodrum'da birçok alan imara açıldı!

Bodrum Mimarlar Odası Başkanı Cevat Kalfa, Bodrum'da yaşanan deprem ve tsunami felaketini değerlendirdi. Kalfa, bölge de birçok alanın imara açıldığını ifade etti.

LUX Bodrum Resort&Residences açıldı!

MYC Partners tarafından 70 milyon dolarlıklık yatırımla hayata geçirilen LUX Bodrum Resort&Residences, hizmete açıldı. Otel 91 otel oda, 72 rezidans ve 1 adet villadan meydana geliyor.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Lucca bodrum açıldı mı Haberi

Lucca bodrum açıldı mı

Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Lucca'nın Bodrum'da şube açacağını yazdı. İşte Cankurt'un "Lucca’nın yazlık adresi belli oldu" başlıklı o yazısı...

İstanbul sosyetesinin buluşma mekanı Papermoon'un bu yaz Bodrum Loft'ta yazlık şube açacağını Ocak ayında ilk bu köşede okumuştunuz. Papermoon'un yolu açmasının ardından aylarca kapalı kalan İstanbul'un diğer popüler mekanları da pandemi nedeniyle sezonu uzayan Bodrum'a göç etme kararı aldı. Sunset'in suşi kısmı yine Loft'la, Kuruçeşme Inari Edition Hotel'le el sıkıştı. Yeniköy Azur, Nişantaşı Must ve Bomonti Wu da, Yalıkavak'ta yazlık şubelerini açacak diğer İstanbul markaları.

Asıl bomba ise İstanbul'un elitlerinin Bebek'teki buluşma mekanı olan Lucca'nın da Bodrum'a göçüyor olması! Evet, yanlış okumadınız… Aylardır Lucca'nın Bodrum'a gideceği konuşuluyordu. Ancak benim gibi herkes, 2004 yılından bu yana kendi müdavimlerini...