12 / 05 / 2024

lüfer kaç TL

lüfer kaç TL

Marmara Deniz açıklarında tutulan lüfer balığı Tekirdağ'da balıkçı tezgahlarında daha çok yer almaya başladı. Peki Lüfer ne kadar? İstanbul Balık Halinde lüfer kaç TL? İşte 6 ekim 2022 fiyat listesi...

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

65 yaş üstü vatandaşlara zamlı maaş müjdesi! Zamlı yaşlılık aylığı kaç TL oldu? Şubat'ta yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerine yapılan zamları açıkladı. Peki 2024 yeni yaşlılık maaşı kaç TL oldu? 65 yaş aylığına ne kadar zam yapıldı? 

2024 Yılı Yatırım Programı'nda aslan payı ulaştırma ve haberleşmenin: Hangi projeye kaç TL ödenek verilecek?

2024 Yılı Yatırım Programı'ndan yaptığı derlemeye göre, ulaştırma ve haberleşme sektörü için yapılacak yatırımlar tek tek açıklandı. Peki hangi projeye kaç TL ödenek verilecek? İşte o projeler ve detaylar...

Dolar yılın son işlem gününde rekor kırdı! Bugün dolar kaç TL oldu? 

Dolar/TL kuru haftanın ve yılın son işlem gününde güne yükselişle başlayarak rekor kırdı. Dolar bugün kaç TL oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı ne kadar? 29 Aralık 2023 dolar kuru...

Dolar yatay seyrediyor! Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yatay seyrediyor. Euro güne 29,40 lira seviyesinde başlarken dolar kuru araştırılıyor. Peki Dolar/TL kuru bugün kaç TL? 11 Eylül Çarşamba dolar kuru...

BİM'de Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak!

BİM 29 Eylül Cuma aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

26 Eylül Salı dolar/TL kuru araştırılıyor. Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününe sakin başladı. Peki 1 dolar bugün ne kadar? 26 Eylül Salı dolar/TL kuru kaç TL? Kıyıda köşede doları olan baksın!

Bugün euro ne kadar?  21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

21 Eylül günü euro almak amacıyla döviz bürolarına gidecek olanlar yoğun olarak 21 Eylül canlı Euro/TL kuru fiyatlarını araştırıyor. Euro bugün ne kadar, kaç TL? 21 Eylül Perşembe canlı Euro/TL kuru fiyatları kaç TL?

19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Döviz kurlarının etkisi ile altın fiyatları güne yukarı yönlü başladı. 19 Eylül Salı altın bilezik fiyatları kaç TL? 14-18 ve 24 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Piyasaların gözü Merkez Bankaları'na çevrildi! Kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

Bu hafta piyasaların gözü Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası faiz kararı, perşembe günü ise Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Peki kritik haftaya euro nasıl başladı? Bugün Euro/TL kuru kaç TL?

1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

Dün 28,68 liradan kapanış yapan euro/TL kuru bugün de döviz almak isteyenler tarafından araştırılıyor. Peki 1 euro ne kadar? 16 Eylül Cumartesi euro/TL alış satış fiyatı kaç lira? 

14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL?

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarının etkisiyle dalgalanan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? 14 Eylül Perşembe altın bilezik fiyatları.  

lüfer kaç TL Haberi

lüfer kaç TL

Balıkçıkların ağlarına takılmaya başlayan lüfer, palamuttan sonra tezgahlarda yerini aldı.

Tekirdağ Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, bu dönem palamuttan sonra lüferin de kendini göstermeye başladığını söyledi.

Pehlivanoğlu, lüferin ilerleyen günlerde artmasını beklediklerini belirtti. Pehlivanoğlu "Palamut bu sene çoktu maşallah. Balıkçılar da vatandaşlar da palamuda doydu" dedi.

Balık çeşitliliğinin olduğunu kaydeden Pehlivanoğlu, "Şimdi de lüfer tutulmaya başlandı. Tezgahlarımızda balık çeşitlerimiz bol. Az olan balıkların fiyatları şimdi biraz yüksek olabilir ama balık artıkça fiyatlar düşecektir" diye ifade etti.

Pehlivanoğlu havaların da soğumasıyla çeşit ve bolluk daha da artacağını ümit ettiğini söyledi. Pehlivanoğlu "İnşallah bu sene balıkçılık böyle devam eder" diye de ekledi. Peki Lüferin fiyatı ne kadar? Lüfer İstanbul Balık halinde kaç TL? İşte detaylar...

FİYATLAR 100 TL'DEN BAŞLIYOR!

Konuya ilişkin konuşan...