03 / 05 / 2024

Luka Medya Mimarlık adres

Luka Medya Mimarlık adres

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sahadakimimar Medya Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Zahid Akpınar tarafından kuruldu.

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Luka Turizm Ve Mimarlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Nazlıhan Güngör tarafından kuruldu.

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renderboom Dijital Medya İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tunahan Koca tarafından kuruldu.

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Clm Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Medya Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi Şişli Şubesi, Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından açıldı.

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kot Sıfır Medya Mimarlık Mekan Organizasyon Limited Şirketi bugün 25 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Gök tarafından kuruldu. 

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

DRS Mimarlık ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

DRS Mimarlık ve Medya Anonim Şirketi Aziz Civelek ve Onur Durası ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCK Grup Mimarlık Medya Reklam İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şükran Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Hasanpaşa, Fikirtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Sancaklar Camii belgeseli Prag Mimarlık Haftası'nda gösterildi!

Mimarlık ve tasarım alanında faaliyet gösteren medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, EAA - Emre Arolat Architects, Buyükçekmece'deki Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı.

İstanbulum Mimarlık Medya Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbulum Mimarlık Medya Anonim Şirketi 50 bin liralık sermaye ile 11 Eylül 2013 tarihinde Önder Kavalcı ve Derya Arslan tarafından İçerenköy Ataşehir İstanbul adresinde kuruldu...

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Luka Medya Mimarlık adres Haberi

Luka Medya Mimarlık adres

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dalgakıran ve Sertan Aydın ortaklığında kuruldu. 

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, uygulamalarını yapmak. Dekorasyonla ilgili salonların saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavankartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işleri yapmak. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini vetaahhüdünü yapmak, çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Luka Medya Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres:Esenşehir Mah.Fesleğen Sok. No.10/A...