23 / 05 / 2024

lüleburgaz Esas 39 Burda AVM

lüleburgaz Esas 39 Burda AVM

Trakya bölgesinin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanan Esas 39 Burda AVM, dün kapılarını açtı. Esas 39 Burda AVM, birbirinden ayrıcalıklı sunumları ve hizmet anlayışı ile Lüleburgazlıları yepyeni bir dünyaya davet ediyor..

A101’de Omo toz deterjan 209 TL’ye, 3 parça midi set 99 TL’ye, 6’lı espresso fincanı 39,90 TL’ye çakıldı!

A101’de 7’den 70’e herkesi kapsayan indirimler yarın başlıyor. Bu doğrultuda, Omo toz deterjan 209 TL’ye, 3 parça midi set 99 TL’ye, 6’lı espresso fincanı 39,90 TL’ye düştü. İşte 26 Ekim Perşembe A101 fiyat listesi...

ŞOK’ta 3’lü tornavida seti 39,95 TL’ye, Pril klasik limonlu 47,90 TL’ye, seyahat boyun yastığı 89,95 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, hafta sonuna çılgın indirimlerle giriş yaptı. Buna göre, 3’lü tornavide seti 39,95 TL’ye, Pril klasik limonlu 47,90 TL’ye, seyahat boyun yastığı 89,95 TL’ye düştü. İşte 9 Eylül Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor: Festivale özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Nef Arsa 2023 Yaz Festivalleri 17 Haziran'da başlıyor. 2023 yaz aylarında yapılması planlanan 4 etkinlikten ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Tatarköy proje alanında düzenlenecek. Festivale özel indirim ve ödeme koşulalrı sunulacak. 

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Akaryakıtın zam yolculuğu… 1 yıl içinde tam 39 kere zam gördü!

2022 yılında enflasyonun olağandışı yükselişi her kalem ürüne pek çok defa zam gelmesine neden olurken, zam şampiyonu denebilecek kalemlerin başında akaryakıt geldi. Yıl boyunca tam 39 kez zam gören akaryakıtta son zam ise 84 TL’lik benzin zammı oldu.

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Kırklareli'de 67 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Şimdi bakın!

Kırklareli İl Özel İdaresi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ve Babaeski ilçelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve büyüklükleri...

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

lüleburgaz Esas 39 Burda AVM Haberi

lüleburgaz Esas 39 Burda AVM

Trakya bölgesinin yeni çekim merkezi olmaya hazırlanan Esas 39 Burda AVM, dün (19 Nisan) kapılarını açtı. Açılış, Lüleburgaz Belediye Başkanı Sn. Emin Halebak, Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erhan Kamışlı ve Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Sn. Kazım Köseoğu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

Lüleburgaz’da yer alan Esas 39 Burda AVM; farklı tarih ve kültürlerden ilham alarak oluşturulan 4 farklı konsepti, farklı lezzetlerin bir araya geldiği 4 farklı avlusu, yaz/kış tercih edilecek olan açık/kapalı ferah çarşı sokakları ve şehir dokusuna uyumlu mimarisiyle Trakya Bölgesi’nin yeni çekim merkezi olacak.

Açılış töreninde konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erhan Kamışlı açılış konuşmasında şunları söyledi: “Esas Gayrimenkul olarak Anadolu’da AVM’si olmayan tüm illeri yeni “Alışveriş ve Yaşam Merkezi”ne kavuşturmayı ve sadece alışveriş...